Po prvním kole nadstavby mají viktoriáni o bod víc. V domácím zápase proti Slovácku sice dvakrát vedli, ale hosté na oba zásahy dokázali vždy odpovědět, a tak si z Doosan Areny odvezli remízu 2:2. Tu následně zhodnotil navrátilec Radim Řezník společně s trenérem Michalem Bílkem.

„Celou jarní část sezony dostáváme podobné góly – úplně zbytečné,“ začal Michal Bílek. „Dneska jsme si vstřelili dva polovlastní, soupeř dvakrát vystřelil a dostali jsme z toho samozřejmě dvě branky. Je obrovská škoda, že jsme nevyhráli. V prvním poločase jsme měli závary i střely, šli jsme sami na bránu… Bohužel nejsme schopni zápasy dovést do vítězného konce,“ pokračoval kouč.

Vyrovnávací gól Slovácka padl po hrubce Jindřicha Staňka. „Uvědomuje si, že udělal chybu. Co jsem tady, tak nás ale několikrát podržel. Pořád je to špičkový gólman, i když teď máme období, kdy dostáváme hloupé branky. Vyčítat mu nic nebudu, protože ví nejlépe, že to bylo zbytečné,“ měl jasno Michal Bílek.

Skoro přesně po roce zasáhl do ligového klání po sáhodlouhých zraněních Radim Řezník. „Jsem rád, že jsem mohl po takové době nastoupit. Pro hráče je to to nejhorší, co může být, když má zranění, která se mu vrací pořád dokola. Čekal jsem dlouho a konečně jsem se dočkal. To je pro mě pozitivní,“ řekl dlouholetý bek FCVP.

Jak se motivoval, když se mu pořád obnovovaly šrámy? „V tomhle jsem vždycky silný, po dvou operacích kolene už vím, co to obnáší. Samozřejmě někdy byly dny, kdy jsem ze všeho byl špatný, ale na konec kariéry jsem nemyslel, to v žádném případě. Jsem rád, že mě na mé cestě všichni podrželi a doufám, že už je to za mnou. Pokud budu zdravý, tak věřím, že mužstvu ještě dokážu pomoct,“ uzavřel Řízek.

Fotogalerie