Viktoriáni, tak už v sobotu 22. února se dočkáme! Po 69 dnech uvidíme naše oblíbence vyběhnout na trávník v Doosan Areně k soutěžnímu duelu. Poprvé pod vedením slovenského trenérského týmu Adriana Gužy. Během zimní přestávky jsme si pro vás přichystali řadu novinek, jejich kompletní souhrn naleznete v tomto článku!

  • Vratné kelímky

Klub chce přispět k ochraně životního prostředí a omezí výrobu jednorázových plastů, zavádí totiž vratné kelímky. Ty pro vás budou připraveny ve dvou variantách a není nutné je vracet. K zakoupení budou za vratnou zálohu 50 Kč. Podrobnější informace naleznete ZDE.

  • Rozšířené informační technologie

Dooosan Arena má rozšířené informační technologie, zajistí lepší zvuk. Moderátoři pro vás opět mají nachystaný předzápasový program plný skvělé hudby i informací, který si tak budete moci ještě více vychutnat. Určitě tak dorazte včas! Podrobnější informace naleznete ZDE.

  • Zařvi si v kulichu!

FORTUNA:LIGA si ve spolupráci s naším klubem a generálním partnerem ligy společností Fortuna přichystala pro návštěvníky fotbalových zápasů speciální akci. Fanoušky, kteří dorazí přímo na stadion, čeká odměna v podobě zimního kulichu s logem ligy. Navíc je možné se s ním zapojit do soutěže o VIP zážitek. Kulichy budou rozdávány v Pallově ulici, na cestě od Mlýnské strouhy. Podrobnější info naleznete ZDE.

  • Vstupenky v prodeji

V den utkání budou v prodeji vstupenky na zápas proti Mladé Boleslavi v rámci čtvrtfinále MOL Cupu a na ligový duel s Českými Budějovicemi. Od 10:30 do 14:00 ve Viktoria shopu, poté na pokladnách. Více info o vstupenkách včetně cen naleznete ZDE. Permanentkáři jdou na oba zápasy zdarma.

  • Fanshop v Pallovce

V den zápasu bude zřízený nový stánek Viktoria shopu v Pallově ulici. Otevřen bude od 14:30. Fanouškovské předměty tak můžete kromě hlavního fanshopu pořídit i zde!

  • Nové kartičky, plakáty

V klubovém fanshopu si můžete před zápasem pořídit nový klubový plakát a sadu kartiček včetně nových hráčů i trenérů. Zároveň pokračuje výprodej řady skvělých věcí, k zakoupení je také set dresy+trenky+stulpny za 999 Kč. Vše lze také pořídit či zamluvit přes eshop ZDE.

  • Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus

V provozu pochopitelně u sektoru H bude Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. K dispozici budou opět i herní konzole PS4, kde si budou moci viktoriáni zahrát hru FIFA20.

  • Gambrinus pro permanentkáře zdarma

V rámci akce Zima nás nezastaví! jsme si pro všechny držitele permanentních vstupenek starší 18 let připravili dárek za jejich věrnost a podporu – pivo Gambrinus zdarma. Při vstupu na stadion obdržíte voucher, za který následně budete moci pořídit pivo u stánků v Doosan Areně. Zakoupit tak bude potřeba pouze kelímek za vratnou zálohu 50 Kč.

  • Magazín Viktorián

Samozřejmostí je při domácích duelech magazín Viktorián, který nebude chybět ani tentokráte. V něm naleznete představení všech nováčků v plzeňské Viktorii, statistické zajímavosti z Opavy (třeba kdo nejvíce naběhal, kdo absolvoval nejvíce sprintů, atd.) a další novinky z klubu. K zakoupení v okolí stadionu a ve fanshopu za 19 Kč.

  • Brány stadionu

Otevíráme tradičně 90 minut před výkopem, tedy v 15:00. Určitě ale doporučujeme dorazit včas! Vyhnete se tak frontám u turniketů a neunikne vám ani předzápasový program.