Již neděli čeká Viktorku důležitý ligový duel na Slavii (18:00). Přinášíme veškeré důležité informace před tímto duelem a věříme, že se stejně jako vloni odehraje v pravé fotbalové atmosféře, ke které přispějí i viktoriánští fanoušci.

VSTUPENKY

Vstupenky do sektoru hostů jsou v prodeji jak ve Viktoria shopu do pátečních 17 hodin, tak ONLINE ZDE. Fanoušci ze Sektoru P a si pořizují vstupenky do sektoru 120, ostatní pak do 119. Cena vstupenky je 490 Kč. Vstupenky jsou v prodeji ve Viktoria shopu do pátečních 17:00, online prodej bude probíhat až do začátku zápasu. Pokladny na místě otevřené nebudou, nicméně před vstupem bude možné načíst QR kód, a ještě si na poslední chvíli lístek pořídit.

VÝJEZD VLAKEM

Sektor P na utkání cestuje společně vlakem, jde o Západní expres EC357. Sraz je na hlavním nádraží ve 14:30, vlak odjíždí v 15:00.

ROZŠÍŘENÉ OBČERSTVENÍ

Ze strany domácího klubu nám bylo nabídnuto, že před sektorem rozšíří možnost občerstvení tak, abyste si zápas mohli užít naplno a bylo o vás dobře postaráno.

FANDĚME FAIR PLAY

V loňské sezoně jsme v Edenu odehráli dvě utkání, které se nesly ve správné fotbalové atmosféře, ke které přispěly oba fanouškovské tábory. I nyní vyzýváme Viktorky, aby fandili v duchu fair play a pokračovali tak v tom, co jsme loni započali. „Věřím, že jsme ukázali, že to jde a ten pravý boj se odehrával jen a pouze na hřišti. Moc bychom si přáli, aby tomu tak bylo i během nedělního duelu,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že sektor hostů bude opět bez plotu směrem ke hřišti. „Myslím si, že to je správná cesta. Tento zápas by měl být fotbalovým svátkem a přeji si, aby si ho všichni naši fanoušci užili a po celých devadesát minut nás podporovali tak, jak to umí,“ nabádá kapitán LukᚠHejda.

DODRŽOVÁNÍ NÁVŠTĚVNÍHO ŘÁDU

Všichni fanoušci musí dodržovat návštěvní řád stadionu, opět je zakázána jakákoli pyrotechnika či hanlivé pokřiky. Kompletní návštěvní řád naleznete ZDE.