Další duel Evropské konferenční ligy sehraje Viktorka ve čtvrtek 26. října od 21 hodin v Záhřebu. Vstupenky pro naše fanoušky jsou v prodeji do úterních 16 hodin Ticketpointu.

Po dvou odehraných kolech vede Viktorka s plným počtem bodů skupinu C!

Další důležitý duel ji čeká na půdě Dinama Záhřeb ve čtvrtek 26. října (21:00). Pokud se chystáte nᚠtým v Chorvatsku podpořit, přinášíme informace o prodeji vstupenek.

„Věřím, že nás do Záhřebu vyrazí podpořit velké množství fanoušků. Jde o velmi důležitý zápas, jejich podporu určitě budeme potřebovat,“ je si vědom záložník LukᚠKalvach. „V Astaně jsme vyhráli a určitě bude našim cílem zase udělat maximum pro úspěch, skupina je dobře rozehraná, ale je potřeba to neustále potvrzovat. Znovu tedy platí, že se o to porveme,“ přidává obránce Cadu.

 

Kdy a jak zakoupíte vstupenky?

Zakoupit si je bude možné přímo v Doosan Areně na Ticketpointu za severní věží stadionu. Cena jedné vstupenky je 250 Kč a platit lze pouze v hotovosti.

Důležité pro nákup vstupenky je vyplnění registračního formuláře, v Záhřebu platí totiž adresný ticketing. Při nákupu tedy je nutné uvést jméno, příjmení, datum narození.

Jednoduchý dotazník si můžete vyplnit již doma a přinést s sebou, čímž si výrazně urychlíte nákup.

Stáhnete jej ZDE.

Údaje na vstupence se následně při vstupu na stadion musí shodovat s údaji uvedenými při nákupu! V praxi to znamená, že se fanoušek u vstupu musí prokázat vstupenkou a dokladem totožnosti (občanka či cestovní pas) se stejnými údaji. Vstupenka tedy není přenosná na jinou osobu.

Viktoriáni mají zároveň již nyní možnost pořídit si vstupenky na domácí duel Viktorky s Dinamem. Ten se v Doosan Areně odehraje ve čtvrtek 9. listopadu od 18:45. „Tady věříme, že bude nᚠstadion vyprodaný! Chceme se rvát o postup a tento zápas může být klíčový. Vzkaz fanouškům je jasný – buďte u toho s námi!“ má jasno LukᚠKalvach.

Vstupenku lze zakoupit online ZDE.

 

CENÍK VSTUPENEK

1.     Kategorie     890 Kč

2.     Kategorie     740 Kč

3.     Kategorie     600 Kč

4.     Kategorie     480 Kč

OTEVÍRACÍ DOBA TICKETPOINTU

ÚTERÝ, 17.10.                   13:00 – 17:00

STŘEDA, 18.10.                9:00 – 17:00

ČTVRTEK, 19.10.              9:00 – 17:00

PÁTEK, 20. 10.                  9:00 – 17:00

PONDĚLÍ, 23. 10.                  9:00 – 17:00

ÚTERÝ, 24. 10.                  9:00 – 16:00 - POSLEDNÍ MOŽNOST

 

BEZPEČNOSTÍ OPATŘENÍ NA DOMÁCÍ ZÁPAS S GNK DINAMO ZÁHŘEB

Vzhledem k tomu, že fanoušci chorvatského týmu mají vstup na stadion na základě disciplinárního trestu zakázaný, jsme nuceni přijmout následující bezpečnostní opatření.

Online prodej vstupenek či balíčků (ve volném prodeji) bude technologicky omezen pouze na území ČR.

U vstupu na stadion bude pro tento zápas prováděna kontrola totožnosti, každý dospělý fanoušek bude muset předložit doklad totožnosti prokazující místo trvalého pobytu (občanský nebo řidičský průkaz, cestovní pas). U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad právě u doprovodu.

Vstup na stadion bude umožněn pouze občanům ČR a občanům, kteří prokáží svůj trvalý pobyt na našem území. U dětí do 15 let v doprovodu dospělé osoby postačí jeden doklad právě u doprovodu. Návštěvníkům, kteří u vstupu neprokáží svůj trvalý pobyt na území ČR, bude možno odepřít vstup na stadion, a to bez ohledu na platnou vstupenku a bez nároku na odškodnění!

Vpuštěni na stadion nebudou fanoušci s dresy, šálami a jinými fanouškovskými insigniemi GNK Dinamo Záhřeb, bez ohledu na platnost vstupenky a bez nároku na vrácení vstupného.