Další ligový zápas na domácí půdě je tady! Viktoriáni v rámci 6. kola FORTUNA:LIGY nastoupí v Doosan Areně proti Slovácko. Čeká nás souboj letošních účastníků evropských pohárů, který nabídne atraktivní podívanou. Utkání začíná ve středu 31. srpna v 17:30. Prosíme, věnujte pozornost veškerým informacím před tímto duelem.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY 
Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 16:00. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VIKTORIA SHOP
Fanshop pro vás bude otevřený od ranních 9 hodin. Otevřeno bude i po zápase, tak se stavte!

VSTUPENKY DO BARCELONY
Vstupenky na první venkovní zápas ve skupině Ligy mistrů budou v prodeji i v den utkání. Nejprve se budou prodávat od 9:00 na pokladnách v Pallově ulici poblíž restaurace Klubovka, prodej se přeruší tři hodiny před zápasem, tedy ve 14:30, a poté bude znovu pokračovat po zápase.

MAGAZÍN VIKTORIÁN
Nejnovější magazín Viktorián, který obsahuje třeba rozhovor s novou posilou Erikem Jirkou nebo příběh Martiny Jindrové, naleznete na tradičních místech a opět budeme soutěžit o ceny. Cena magazínu je 29 Kč.

PEPSI SOUBOJ CHUTÍ
Před zápasem bude možné kolem stadionu za jižní tribunou v Pallově ulici okusit speciální PEPSI SOUBOJ CHUTÍ, kdy budete moci porovnat unikátní chu Pepsi Max a světově známé koly bez cukru. Ve slepém testu si budete moci vyzkoušet a následovat svoji chu. Souboj chutí bude v době zápasu probíhat také na protilehlé tribuně, kam můžete rovněž přijít následovat svoji chu.

BLAHOPŘÁNÍ LEGENDÁM
Na zápase se Slováckem v rámci zápasového programu přímo na hrací ploše společně poblahopřejeme k narozeninám klubovým legendám Jaromíru Myslivečkovi a Zdeňku Michálkovi, který v červnu oslavili osmdesáté a pětasedmdesáté narozeniny.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS
Na středečním utkání se Slováckem nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program se stolním fotbalem, konzolemi Playstation či soutěžemi s našimi hosteskami.

PIVOVARSKÁ LÁVKA
Lávka v den zápasu uzavřena nebude.

PARKOVÁNÍ
Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.