Na řadu přichází další utkání v nabitém programu viktoriánů, tentokrát jde o sobotní atraktivní duel proti Baníku Ostrava. Zápas vykopává v 19:00 a my vám přinášíme důležité informace před tímto soubojem v rámci 13. kola FORTUNA:LIGY.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY
Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 17:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VIKTORIA SHOP
Fanshop pro vás bude otevřený tradičně již 6 hodin před výkopem, tedy od 13:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. Otevřeno bude i po zápase, tak se stavte třeba pro novou kolekci UEFA Champions League.

VSTUPENKY NA DALŠÍ ZÁPASY
V den utkání s Baníkem si budete moct pořídit vstupenky i na další zápasy. Od 9:00 do 16:30 budou k dispozici na pokladnách v Pallově ulici lístky na venkovní duel v Miláně proti Interu, ve stejných časech budou k zakoupení na Ticket pointu vstupenky na domácí souboj se slavnou Barcelonou, pokud se do té doby nevyprodají, o čemž bychom informovali prostřednictvím klubových médií. V případě zbylých lístků na souboj s Ostravou nabídneme i vstupenky na sobotní zápas od 13:00 do 16:30 ve Viktoria shopu, poté se budou prodávat až do výkopu na Ticket pointu.

MAGAZÍN VIKTORIÁN
Nejnovější magazín Viktorián, který obsahuje třeba obsáhlý rozhovor s Mohamedem Tijanim, představení FCVP U17 nebo soupeře z Ostravy, naleznete na tradičních místech a opět budeme soutěžit i o ceny. Jeho cena je 29 Kč.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS
Na sobotním utkání nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program pro vás i vaše ratolesti, jako jsou soutěže o ceny, stolní fotbálek, esportovou zónu nebo novou foto stěnu.

PIVOVARSKÁ LÁVKA
Utkání je považováno za rizikové, proto bude od 16:00 pivovarská lávka uzavřena. Od tohoto času budou kolem sektoru U uzavřeny bezpečnostní ploty a Doosan Arena tak nebude průchozí kolem dokola. Prosíme počítejte s tím a na protilehlou tribunu prosíme jděte kolem severní věže.

PARKOVÁNÍ
Parkovat přímo u Doosan Areny v den utkání není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.