Odveta s Bayernem Mnichov se blíží. Na Viktorii Plzeň čeká ve středu od 21:00 atraktivní duel s bavorským gigantem. Prosíme, věnujte pozornost veškerým informacím před tímto utkáním, včetně fanouškovské „červené“ výzvy!

VIKTORIÁNSKÁ VÝZVA
VŠICHNI V ČERVENÉM – tak zní výzva fanoušků Viktorie! Na západočeský klub čeká další velký večer v Evropě a kotelníci chtějí, aby byl stadion co nejvíce naladěn na stejnou notu. Prosíme tedy všechny z vás, pokud možno, abyste do Doosan Areny přišli v červeném oblečení.

CELOSTADIONOVÉ CHOREO
Fanoušci ze sektoru P si připravili celostadionové choreo, které bude za oběma brankami a na protilehlé tribuně. Prosíme fanoušky, aby ihned po konci znělky Ligy mistrů spolupracovali a choreo zvedli nad hlavy. Děkujeme!

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY
Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 19:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

ŘEKNĚME NE RASISMU!
Kromě fanouškovské výzvy má pro vás vzkaz i FC Viktoria Plzeň: Odmítněme rasismus a fanděme slušně. Je jedno, odkud jste. Dohromady jsme totiž Viktorka – jeden tým. Děkujeme!

VIKTORIA SHOP
Fanshop pro vás bude otevřený už od 9:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. Jako již tradičně bude dvě hodiny před zápasem přidaný ještě jeden stánek Viktoria shopu navíc u příchodové cesty u Radovánka směrem ke stadionu. V něm bude možné zakoupit šály, trička a vesty ze speciální kolekce UEFA Champions League. Pořídit se také budete moci naše polštářky a podsedáky. Otevřeno bude i po zápase, tak se třeba právě pro něco z kolekce UEFA Champions League stavte. Máme nová trička, mikinu, vestu a spoustu dalších doplňků.

MAGAZÍN VIKTORIÁN
Nejnovější magazín Viktorián, který obsahuje třeba vzpomínkový rozhovor s Ivanem Bicanem, úspěch kategorie U19 v UEFA Youth League nebo detailní představení našeho dnešního soupeře, naleznete na tradičních místech. Cena magazínu je 29 Kč.

PIVOVARSKÁ LÁVKA
Lávka je v den zápasu od 17 hodin uzavřena.

PARKOVÁNÍ
Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.