Premiérový ligový zápas na domácí půdě v nové sezoně je tady. Viktoriáni v rámci 2. kola FORTUNA:LIGY nastoupí v Doosan Areně proti Pardubicím (16:00). Prosíme, věnujte pozornost veškerým informacím před tímto duelem.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY
Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 14:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VIKTORIA SHOP
Fanshop pro vás bude otevřený tradičně již 6 hodin před zápasem, tedy od 10:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. Otevřeno bude i po zápase, tak se stavte!

VSTUPENKY NA PARDUBICE
Vstupenky na první domácí zápas nové sezony budou v prodeji i v den utkání. Nejprve se budou prodávat od 10:00 ve fanshopu, od 13:30 se prodej přesune na ticket point.

VSTUPENKY NA BRNO
Lístky na další domácí zápas FORTUNA:LIGY jsou již v prodeji. Přímo na stadionu si je v den utkání s Pardubicemi budete moct pořídit v rámci nového pozápasového prodeje na ticket pointu při odchodu ze stadionu.

VSTUPENKY NA TIRASPOL
Vstupenky na odvetný duel s Tiraspolem si budete moci v sobotu zakoupit ve Viktoria shopu od 10:00, od 13:30 se prodej přesune na pokladny a bude probíhat i po utkání. Prodej samozřejmě probíhá i online na  Plzeňské vstupence.

Upozorňujeme všechny fanoušky, že se vstupenky objevily na různých internetových serverech a u překupníků a důrazně před takovým nákupem varujeme. Jediná forma oficiálního prodeje je přes Plzeňskou vstupenku, ve Viktoria shopu a na našem ticket pointu. Za vstupenky pořízené jinou cestou klub neručí!

MAGAZÍN VIKTORIÁN
Nejnovější magazín Viktorián, který obsahuje třeba rozhovor s novým sportovním ředitelem klubu Danielem Kolářem, naleznete na tradičních místech a opět budeme soutěžit o ceny. Cena magazínu je 29 Kč.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS
Na sobotním utkání s Pardubicemi nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program a přítomen bude i nᚠesportový hráč T9Laky. Více informací najdete ZDE.

PIVOVARSKÁ LÁVKA
Lávka v den zápasu uzavřena nebude.

PARKOVÁNÍ
Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.