Doosan Arena byla vyprodaná, avšak někteří permanentkáři uvolnili svá místa do doprodeje, který momentálně běží. Na všechny, kteří se do Doosan Areny chystají se těšíme a prosíme, věnujte pozornost informacím před nedělním duelem Viktorky se Slavií (19:00).

Více k doprodeji vstupenek najdete ZDE.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena bude otevřena 90 minut před zápasem, tedy v 17:30. Otevřeny budou všechny vstupy.

VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěný na jejich kartu. Volný prodej již neběží, na zápas jsou vydané všechny vstupenky. V případě, že bude mít některý z permanentkářů u vstupu problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím KONTROLNÍ pokladnu, kde vám pomohou tento problém vyřešit. Kontrolní pokladna bude jak v Pallově ulici, tak za severní tribunou.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude v zápasový den otevřený od 13:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně. Otevřeno bude i po zápase, tak se stavte!

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Rovněž jsme pro Vás připravili další číslo našeho zápasového magazínu Viktorián. Pořídíte si jej na tradičních místech a opět budeme soutěžit o ceny.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Lávka bude v den zápasu od 16:00 z bezpečnostních důvodů uzavřena.

RODINNÁ TRIBUNA

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus je v provozu! Využít můžete zvláštní speciální vchod H, připraveny budou soutěže o ceny, fotbálek i fotostěna.

FORTUNA STŘELNICE

Partner našeho klubu Fortuna se po covidové pauze vrací na ligové stadiony se svou Fortuna střelnicí. Na našem utkání se Slavií to bude poprvé po dvou letech, kdy si budou fanoušci moci zase zasoutěžit. Střelnice bude otevřená od 16:30 do 19:00 v Pallově ulici.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

OBČERSTVENÍ

Otevřené budou již všechny stánky společně se třemi speciálními výčepy a jedním mobilním stánkem v sektoru R5 (viz mapa stadionu), tak přijďte na tradiční klobásku!

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

Z bezpečnostních důvodů nebude možné volně procházet kolem celého stadionu. Sektor hostů bude uzavřen ochrannými ploty, na protilehlou tribunu je tedy zapotřebí projít kolem severní tribuny (u fanshopu). Jak již bylo zmíněno výše, od 16:00 bude navíc uzavřena obousměrně Pivovarská lávka. Děkujeme za pochopení a respektování těchto omezení.