Již ve čtvrtek čeká Viktorku 3. kolo Mol Cupu. Od 16:00 nastoupíme na hřišti v Mariánských Lázních. Přinášíme veškeré informace směrem k tomuto zápasu.

Viktorka versus Viktorka. Ta mariánskolázeňská proti té plzeňské. Atraktivní regionální souboj v rámci domácího poháru má výkop ve čtvrtek v 16:00 a vzhledem k velkému zájmu fanoušků o tento výjezd přinášíme veškeré potřebné informace.

VSTUPENKY

Vstupenky za 200 Kč lze stále zakoupit ve Viktoria shopu každý den od 9:00 do 17:00. Přímo na místě už podle zpráv domácího klubu v prodeji žádné nebudou. Prodej ve Viktoria shopu končí ve čtvrtek ve 12:00.

PARKOVÁNÍ

Parkování je možné na parkovištích v blízkém okolí, viz mapka níže. Pokud nějaká fanouškovská skupina přijede na zápas autobusem, lze se nechat vysadit přímo u stadionu v Máchově ulici, následně musí autobus zaparkovat na P1.

VSTUP NA STADION

Ke vstupu na stadion lze využít dva vstupy. Jeden z ulice U Nemocnice, nebo z ulice Máchova. Právě vstup z Máchovy ulice je doporučený pro aktivní fans ze Sektoru P a všem, kteří se k nim během zápasu přidají. Brány stadionu se otevřou ve 14 hodin.

SEKTOR PRO AKTIVNÍ FANOUŠKY

Věříme, že fanoušci vytvoří zápasu perfektní kulisu. Pro fans ze Sektoru-P a další aktivní, je vyčleněn celý sektor za jednou z branek, vše bude samozřejmě označeno. Vstup do tohoto sektoru je přímo z Máchovy ulice. Bude zde připraven i stánek s občerstvením.

STÁNEK VIKTORIA SHOPU

Na utkání bude pro fanoušky připravený samozřejmě i stánek Viktoria shopu, tak se určitě stavte.

AUTOGRAMIÁDA

V průběhu druhé půle či těsně po skončení zápasu uspořádáme autogramiádu vybraných hráčů FCVP. Jména a přesný čas upřesní moderátor přímo na stadionu.

ŽÁDOST NA FANOUŠKY

Žádáme fanoušky, aby stejně jako na ostatních stadionech dodržovali návštěvní řád stadionu a slušným fanděním přispěli k fotbalovému svátku. Je přísné zakázáno vhazovat jakékoliv předměty na běžeckou dráhu kolem hřiště, aby nedošlo k jejímu poškození. Předem děkujeme i jménem domácího klubu.