První domácí utkání FORTUNA:LIGY již klepe na dveře. Viktoriáni v sobotu odpoledne přivítají v Doosan Areně Pardubice. Co o svém soupeři říkají Jan Sýkora a asistent trenéra Pavel Horváth?

V úvodním kole Viktorka remizovala s Teplicemi 2:2. „Určitě budeme chtít vyhrát, musíme doma zabrat! Z prvního zápasu jsme přivezli bod, teď chceme tři,“ má jasno Pavel Horváth. „Těším se o to víc, že je to první domácí utkání v lize. Doufám, že přijde hodně lidí, fanoušci nás poženou, zápas zvládneme a připravíme se dobře na úterní odvetu s Tiraspolem,“ přeje si Jan Sýkora.

Do Doosan Areny přijedou v sobotu Pardubice. „I přestože hrály v minulé sezoně do posledních kol o záchranu, pořád chtěly hrát fotbal a vypadá to, že ani v nové sezoně na tom nehodlají nic měnit,“ myslí si Pavel Horváth. „Mají spoustu mladých hráčů, doplněných o dva tři zkušenější. Hrají zajímavý fotbal se zajímavými hráči, takže věřím, že se mají diváci na co těšit,“ říká asistent trenéra.

„Nechceme nic podcenit, protože přepnutí z evropské scény na českou ligu není lehké, což jsme si potvrdili už v Teplicích. Ale začátek ligy musíme chytit a zápas zvládnout,“ uvědomuje si Sýkora.

Co říká „Syky“ k sobotnímu soupeři? „Pardubice mají nové kvalitní hráče a je jasné, že nás jako držitele titulu budou mít motivaci porazit. My musíme ukázat naší domácí dominanci a zápas jednoznačně zvládnout. Naší hrou bychom rádi pozvali fanoušky na úterní odvetu se Šeriffem,“ uzavírá záložník s číslem 7.

Vstupenky na odvetný duel s Tiraspolem si budete moci v sobotu zakoupit ve Viktoria shopu od 10:00, od 13:30 se prodej přesune na pokladny a bude probíhat i po utkání. Prodej samozřejmě probíhá i online na Plzeňské vstupence.

Upozorňujeme všechny fanoušky, že se vstupenky objevily na různých internetových serverech a u překupníků a důrazně před takovým nákupem varujeme. Jediná forma oficiálního prodeje je přes Plzeňskou vstupenku, ve Viktoria shopu a na našem ticket pointu. Za vstupenky pořízené jinou cestou klub neručí!