Viktoria porazila na domácí půdě Mladou Boleslav 3:0. Po utkání odpovídal na dotazy novinářů trenér Miroslav Koubek.

Trenére, jste spokojený s tím, jak jste dnešní utkání zvládli?

Je to třetí výhra 3:0 po sobě, což mě těší. Jsem spokojený s tím, jak to mužstvo uchopilo, kladli jsme na to velký zřetel. Za to mužstvo chválím.

Pavel Šulc byl dnes u všech branek, byl to jeho zápas?

Patřil mezi výrazné postavy zápasu. Je výborný v nábězích a měli jsme to na dnes připravenou taktiku. Pro něj to byl výborný zápas. Škoda, že jeho branka byla odvolána kvůli ofsajdu.

Jak důležité je pro Vás, že je TomᚠChorý v takové střelecké formě?

Je to dobře, že ty branky dává. On má přidanou hodnotu v soubojích a v udržení míče. U útočníků je to samozřejmě o gólech a je dobře, že se mu střelecky daří.

Byly klíčové pro vývoj zápasu ty dva rychlé góly ze začátku zápasu?

Celkově bych řekl, že to utkání bylo z obou stran otevřené a útočné. Nebylo to bez chyb ani z naší strany. Boleslav se také dostala do finále, ale dokázali jsme to pohlídat. Otevřené utkání, kdy ty dva góly byly pro nás významným momentem a tím se zápas překlopil na naší stranu.

Jak jste viděl dnešní výkon Cheicka Souarého?

Musím pochválit nᚠskauting, který o něm nepochyboval. Zpočátku to nebylo úplně ono, ale poté se začalo projevovat, že to je skvělý hráč s bystrou technikou a myšlením. Ukazuje to na hřišti a má skvělou střelu. Jak říkám, je to výborný hráč.