Skvělá zpráva pro všechny viktoriány. Další domácí utkání našeho klubu s Pardubicemi bude moci v hledišti sledovat již více než polovina kapacity Doosan Areny, a k tomu nebude nutné dokládat bezinfekčnost! Ve čtvrtek 17. června ve 13:00 Viktoria spustila volný prodej vstupenek. Permanentkáři samozřejmě lístky nepotřebují, stačí jim právě permanentní vstupenka.

Aktuální rozhodnutí Vlády ČR umožňuje navýšení kapacity diváků při pořádání hromadných akcí s platností od 19. února. „Toto rozhodnutí vítáme a znamená pro nás, že nás naši fanoušci mohli povzbuzovat přímo z hlediště jak na venkovním zápase v Českých Budějovicích, tak při dalším domácím zápase s Pardubicemi,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Na domácí duel s Pardubicemi, který se odehraje 26. února od 18:00, může být naplněna více jak polovina kapacity Doosan Areny, povoleno bude 1000 fanoušků + 50 % ze zbývajících míst. „Jsme rádi, že po dlouhé době opět mohou na fotbal vyrazit bez jakéhokoli omezení všichni naši permanentkáři a zbytek vstupenek bude k dispozici ve volném prodeji,“ říká mluvčí klubu.

Volný prodej byl spuštěný ve čtvrtek 17. února ve 13:00 na pokladně Doosan Areny (otevřeno do 17:00, od pátku pak ve Viktoria shopu) i online prostřednictvím webu Plzeňské vstupenky, v prodeji budou i na tradičních místech Plzeňské vstupenky.

Vstupenky budou prodávány ve dvou vlnách. První, v rámci které jsou ceny levnější, bude probíhat do neděle 20. února, druhá bude následovat od pondělí. Ceny vstupenek naleznete v aktuálním ceníku dle druhé skupiny atraktivity.

Na podporu všech viktoriánů se těší hlavně samotní hráči Viktorky. „Bude to pro nás obrovská vzpruha. Za celou kabinu říkám, že se na to moc těšíme a věříme, že fanoušci této možnosti využijí a přijdou v co nejvyšším počtu,“ má jasno kapitán LukᚠHejda. „My budeme bojovat, vy musíte přijít!“ vyzývá dle motta kabiny pro toto utkání.

Zároveň dochází i k úpravě podmínek pro vstup na stadion, nově nebude nutné dokladovat bezinfekčnost.