Hektický podzimní program viktoriánů pokračuje už ve středu posledním domácím zápasem kalendářního roku. Od 17 hodin na ně čeká ligový duel se Zbrojovkou Brno, která se do Plzně vrací po dvou letech. Před duelem promluvil asistent trenéra a klubová legenda Pavel Horváth.

„Cíl je jasný, teď jsme se Spartou ztratili, takže chceme získat další body a udržet si naší pozici na čele tabulky,“ prozradil Pavel Horváth.

Viktorii tak po sobotním utkání čeká další domácí duel, v letošním roce vůbec poslední. „Brnu vyšel start a hrajou v pohodě, je na nich vidět, že si věří a samozřejmě tam mají zkušené hráči, jako je Kuba Řezníček,“ sdělil mnohonásobný mistr české ligy.  

„Je tahounem mužstva 10 gólu za 14 zápasů není úplně náhoda. On byl vždycky střelec, potvrzuje to i teď v Brně a představuje pro nás velké nebezpečí,“ uvědomuje si jeden z asistentů trenéra. 

„Únava a oděrky se shromažďují, takže pomalu vyhlížíme konec podzimní části, ale víme dobře, že tyhle dva zápasy jsou hrozně důležité a chceme na ně být připraveni,“ doplňuje Horvi svá slova. 

A jak Pavel Horváth hodnotí úspěšný rok 2022? „Ten poslední rok musíme hodnotit kladně, ale teď v hlavě máme to, že chceme vyhrát zbývající dva zápasy,“ říká sedmačtyřicetiletá legenda FCVP.