Výroční zápas ke 110. klubovému jubileu se blíží. A celý týden před utkáním bude pro všechny viktoriány slavnostní. Ukažte svou vášeň a slavte s Viktorkou!

Viktoriáni, od pondělí 13. září všem ukážeme, s jakou vášní fandíme naší milované Viktorce. Celý týden se ponese v duchu blížícího se výročního zápasu a my pro vás máme připravenou celou řadu materiálů, které si můžete zdarma stáhnout a během výročního týdne použít. Nachystali jsme speciální výroční wallpapery, covery na facebookovou stránku či viktoriánské motivy na profilové fotky. Jako vyzvánění do mobilu si pak můžete nastavit hymnu FCVP, do emailu pak speciální viktoriánský podpis. 

Nachystány jsou varianty pro kotelníky ze sektoru P, pro permanentkáře a další. Každý si vybere! Celý víkend pak máte na přípravu a v pondělí všichni ukážeme vášeň, kterou ke klubu chováme.

MATERIÁLY MَETE STAHOVAT ZDE

„Hned v pondělí si samozřejmě změním profilovku a vyzvánění taky, to je povinnost,“ říká s úsměvem David Limberský, jedna z klubových ikon. A přidají se k němu i současní hráči, třeba Pavel Šulc nebo Jindřich Staněk. „Chceme ke stejnému kroku vyzvat i fanoušky. Příští týden bude všude vidět červenomodrá barva,“ vyzývá gólman Viktorie, jenž si v uplynulých dnech odbyl premiéru v národním týmu ČR.

Ukázat vášeň pro Viktorku můžete i doma! Vyvěste vlajku, do oken dejte viktoriánské vlajky či šály, oblékněte dresy a výroční trika (nabídku nejen výročních předmětů naleznete ve Viktoria shopu).

Fotku nám samozřejmě pošlete na prani@fcviktoria.cz nebo sdílejte na sociálních sítích s hashtagem #110fcvp (a označte nás), my vaše příspěvky rádi nasdílíme a nejoriginálnější nápady odměníme zajímavými cenami.

A pokud doma vymyslíte speciální přání, pošlete nám jej rovněž na adresu prani@fcviktoria.cz nebo sdílejte na sociálních sítích.

V sobotu 18. září pak oslavy vyvrcholí výročním zápasem proti Dynamu České Budějovice (19:00). Připravený pro vás bude bohatý doprovodný program pro celou rodinu na celé odpoledne. Neváhejte a zajistěte si vstupenky již s předstihem třeba online.

Viktoriáni, příští týden bude červenomodrý!