Další skvělá zpráva pro všechny viktoriánské fanoušky. Po Viktoru Baierovi s Janem Paluskou podepsal nový kontrakt s Viktorií i stoper Robin Hranáč.

Robin Hranáč prošel mládežnickou akademií klubu, vyzkoušel si juniorskou Ligu mistrů a nyní patří k důležitým postavám prvního týmu. Nyní i svou budoucnost spojil s červenomodrým dresem, který bude hrdě oblékat až do roku 2027.

„Vždy když jsem šel z tréninku v Luční ulici a procházel kolem Doosan Areny, snil jsem o tom, že v ní jednou budu moc hrát. Dokonce jsem i chodil podávat míče při zápasech áčka. A teď můžu být u toho, což je pro mě něco fantastického,“ svěřuje se Robin Hranáč.

„Každý zápas si tady neskutečně užívám, vnímám podporu fanoušků a jsem šastný, že mi klub nyní dal takovou důvěru. Nebylo o čem přemýšlet, jsem tady šastný,“ říká Robin Hranáč, který podepsal s Viktorií novou smlouvu do roku 2027. „Robin každým zápasem prokazuje své obrovské kvality, i přes svůj nízký věk se stal důležitým stavebním kamenem týmu. Navíc je velmi pokorný a neustále se zlepšuje,“ má jasno sportovní ředitel klubu Daniel Kolář. „Pokud bude i nadále takto pokračovat, určitě má šanci zabojovat i o reprezentaci, což bychom mu všichni přáli. Navíc je skvělým vzorem a dobrým příkladem pro mladé hráče z akademie, jeho cesta do prvního týmu pro ně může být velkou motivací. Podepsání nových smluv s ním i Janem Paluskou a Viktorem Baierem pro nás bylo velmi důležitým krokem a signálem pro všechny mladé talentované hráče. Cestu mají otevřenou,“ dodává.

Robine, a se i nadále daří!