Pět dní, dvě fotbalové bitvy. Viktoriány čekají dva veledůležité zápasy. V neděli 5. listopadu Slavie, ve čtvrtek 9. listopadu Dinamo Záhřeb. Úkol je jasný. Zlomit prokletí Edenu a vybojovat postup do jarní části Evropské konferenční ligy.

Těžkých čtrnáct dní mají před sebou všichni viktoriáni. V neděli 9. listopadu míříme do Edenu, kde budeme usilovat o zlomení kletby slavistického stadionu. Poslední vítězství jsme zde zaznamenali 21. dubna 2014. Čas prolomit prokletí.

Jak toho dosáhnout? Jedině SPOLEČNĚ. Fanoušci ze Sektoru P pořádají výjezd vlakem, do Prahy můžete ale vyrazit i po vlastní ose.

Vstupenky na nedělní bitvu, která se hraje od 18 hodin jsou k zakoupení online ZDE a je možné je zakoupit i v našem Viktoria shopu (otevřen od pondělí do pátku 9-17). Kompletní informace o výjezdu podzimu naleznete ZDE.

Po Slavii nás čeká bitva v Konferenční lize. Po třech odehraných kolech vede Viktorka skupinu C. Ve čtvrtek 9. listopadu od 18:45 chceme vybojovat postup do jarní fáze Evropské konferenční lize. Naposledy se Viktoria Plzeň dostala do vyřazovací části jakéhokoliv evropského poháru v sezoně 2018/2019, kdy paradoxně vypadla z Evropské ligy právě s Dinamem Záhřeb. V Plzni se ve čtvrtek BUDEME RVÁT O POSTUP!

„Kdy jindy by měla být Doosan Arena vyprodaná než teď. Věřím, že právě tento zápas si žádný viktorián nenechá ujít a společně si dojdeme pro postup do vyřazovací části, má jasno záložník LukᚠKalvach.

Pokud ještě nemáte, pořiďte si vstupenky co nejdříve. Kompletní informace naleznete ZDE, online nákup potom můžete provést rovnou na Plzeňské vstupence ZDE.