Viktorián TomᚠHořava zpestřil závěr školního roku žákům 14. základní školy v Plzni, když jim přišel předat vysvědčení. S sebou vzal i mistrovský pohár a podpisové kartičky. Akci si všechny zúčastněné strany užily.

TomᚠHořava zavítal do třídy 8. A, která byla nejaktivnější v projektu Viktorka do škol, a navíc i velice úspěšná. „Rád jsem udělal žákům radost. Akci jsem si užil, bylo fajn se podívat do školy,“ řekl záložník Viktorie. „Myslím si, že Viktorka do škol je smysluplný projekt. V této škole už jsem byl dokonce podruhé, má to smysl dělat,“ pochvaloval si projekt.

Po předání vysvědčení žákům se ještě třicetiletý středopolař se všemi i s mistrovským pohárem vyfotil a následně podepsal své kartičky. „Zrovna v této třídě jsme měli i několik fotbalových fanoušků, kteří to prý hodně prožívali,“ usmíval se.

Pro žáky všech základních škol je ve Viktoria shopu připravena speciální akce – po předložení vysvědčení, na kterém budete mít napsáno prospěl, máte 20procentní slevu na veškerý sortiment! Akce trvá do 4. července 2018.

Akce se konala v rámci projektu Viktorka do škol, jehož součástí je několik základních škol v Plzni a také základní školy v Kozolupech a v Chrástu. Jeho hlavním cílem je zapojit žáky do dění okolo klubu FC Viktoria Plzeň. Případní noví zájemci o vstup do projektu se nám mohou ozývat na e-mailovou adresu belsan@fcviktoria.cz.

Mediálním partnerem projektu je Plzeňský deník.

Fotogalerie