Doosan Arena hlásí vyprodáno. Úterní odvetný duel 3. předkola Ligy mistrů mezi Viktorkou a Šeriffem Tiraspol se odehraje před zaplněným hledištěm.

Stejně jako před dvěma týdny proti Helsinkám, i tentokrát požene viktoriány za postupem plný dům. Během dnešního dne zmizely z pokladen poslední vstupenky. Viktoriáni, moc děkujeme za podporu a máme na vás v této souvislosti dvě prosby.

VŠICHNI V ČERVENÉM
Výzva našich kotelníků platí pro všechny domácí zápasy evropských pohárů, takže prosíme i zítra: všichni v červeném! Dresy, trička, šály. Všichni jednotně, všichni za Viktorku. Děkujeme, pokud se k této „červené výzvě“ přidáte a společně podpoříme naše hráče v důležitém boji o postup.

ŘEKNĚME NE RASISMU. FANDĚME SLUŠNĚ.
Po třech letech nás čeká podzim v pohárové Evropě. Po dlouhé pauze si společně opět chceme vychutnat jedinečnou atmosféru mezinárodních střetnutí. Prosíme a žádáme fanoušky, aby fandili slušně a nedali jakýkoli prostor rasismu a jakýmkoli jeho projevům. „Na nᚠstadion to prostě nepatří. Už nikdy nedopustíme, abychom měli uzavřenou část hlediště,“ apeluje na všechny příznivce gólman Viktorie Jindřich Staněk. Nenechte se jakkoli vyprovokovat, fanděte jen a jen Viktorce! „Za celý tým děkujeme a těšíme se na vás,“ dodává Jan Sýkora, který je jednou z tváří videa.