Víkend otců je tradiční akce Ligové fotbalové asociace, která tentokráte spadá na 11. kolo FORTUNA:LIGY. To Viktoria Plzeň odehraje na hřišti Teplic, nicméně pro své fanoušky si i tak připravila speciální akci na další domácí zápas zápas s Jabloncem (neděle, 24. 10. od 16:00).

Víkend otců znamená, že je ideální čas vytáhnout tátu či někoho dalšího z rodiny na fotbal. A my jsme pro vás k této příležitosti připravili speciální akci. V pátek (15. 10.) či od pondělí (18. 10.) do středy (20. 10.) stačí zajít k nám do Viktoria shopu a ke každé zakoupené vstupence dostanete ještě jednu zdarma právě pro tátu či jiného rodinného příslušníka. 

Akce platí i pro permanentkáře. Oproti jedné permanentce je možné obdržet jeden lístek zdarma. 

Vstupenku zdarma lze obdržet pouze ve Viktoria shopu.

Poděkuj svému tátovi a dej mu dárek v podobě lístku na zápas, na který všechny viktoriány pozval také herec Martin Stránský.

Těšíme se na vás v neděli 24. října v Doosan Areně na zápase s Jabloncem.


Co vůbec je Víkend otců?

„V každé sezóně se snažíme zdůraznit význam rodin a dětí v rámci prostředí profesionálního fotbalu. V minulém fotbalovém ročníku jsme vlivem restrikcí kolem covidu-19 nemohli tuto tradiční akci uspořádat. I proto jsem rád, že se k vyzdvihnutí přínosu rodin a dětí nejenom na stadionech můžeme vrátit. Přeji si, abychom v rámci Víkendu otců přivítali společně se všemi profesionálními kluby co nejvíce návštěvníků právě z této skupiny,“ vysvětlil Daniel Hajný, obchodní a marketingový ředitel Ligové fotbalové asociace.

Ligová fotbalová asociace s ohledem na stále přetrvávající epidemická omezení přesouvá letos hlavní část kampaně do digitálního prostředí. „Pokaždé se k Víkendu otců snažíme vymýšlet další aktivity a přitáhnout pozornost k projektu. Letos jsme pro fanoušky připravili poznávací foto soutěž na sociálních sítích. Vedle klubů se ke kampani přihlásí i další subjekty kolem FORTUNA:LIGY jako třeba hlavní televizní vysílatel O2 TV Sport,“ doplnil Štěpán Hanuš, ředitel komunikace a PR Ligové fotbalové asociace.