7. 1. 2018    Zápas

Viktoria na úvod zimní přípravy porazila Ústí nad Orlicí 3:0

FC Viktoria Plzeň

Přátelák / Neděle 7. 1. 2018, 10:30 / Luční

Přátelák / Neděle 7. 1. 2018, 10:30
Luční

FC Viktoria Plzeň

3:0

(1:0)

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

sestavy

FC Viktoria Plzeň

1. poločas: Sváček – Čihák, Hájek, Limberský – Živulič – Petržela, Ivanschitz, Čermák, Pilař – Bakoš, Chorý (C). 2. poločas: Sváček – Havel, Hubník (C), Piroch, Kovařík – Hořava, Hrošovský – Zeman, Kolář, Kopic – Krmenčík.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

Krátký (63. Truhlář) – Coufal, P. Chleboun (46. Jeníček), J. Chleboun (63. Skalický), Langer (81. Smejkal) – Nágl – Habrman (63. Pazdera), Falta, Souček, Smejkal (63. Kopecký) – Kukla (46. Chalupník).

statistiky

Branky: 3. Petržela, 62. Kolář, 83. Krmenčík, Rozhodčí: Ardeleánu – Hrabovský, Kubec.

Diváci: 0

První přátelské utkání v rámci zimní přípravy 2018 zvládla Viktoria Plzeň vítězně. V Luční ulici v nedělí dopoledne porazila třetiligové Ústí nad Orlicí 3:0 díky gólům Milana Petržely, Daniela Koláře a Michaela Krmenčíka.

Viktoria se proti třetiligovému soupeři ujala vedení velice rychle. Ve třetí minutě se totiž přízemní ranou prosadil Milan Petržela. Domácí dle očekávání hře dominovali, hostující brankář Jakub Krátký se musel činit zejména proti přímým kopům Andrease Ivanschitze a Aleše Čermáka. V úvodním dějství tak Plzeň získala vedení 1:0. Do druhého poločasu poslal trenér Pavel Vrba zcela odlišnou jedenáctku, zůstal pouze gólman Dominik Sváček, který v závěru první půle parádně zlikvidoval šanci hostujícího Smejkala.

V 62. minutě přidali červenomodří druhou branku, po vydařené kombinaci našel Michael Krmenčík Daniela Koláře, který zakončil s ledovým klidem a navýšil tak na 2:0. Sedm minut před koncem zápasu sklepnul Jan Kopic míč pro Michaela Krmenčíka, který měl jednoduchou úlohu – stál před prázdnou brankou a dal již na 3:0. Kanonýr Viktorie Plzeň v závěru zápasu ještě dělovou ránou orazítkoval tyčku Truhlářovy branky.

Plzeňští tak na úvod přípravy porazili Ústí nad Orlicí 3:0!