Začala sice reprezentační přestávka, viktoriány však kromě několika tréninků čeká také přátelské utkání v rámci projektu Kopeme za fotbal. Ve čtvrtek 10. října se od 15:30 představí na hřišti Staňkova.

FK Staňkov momentálně působí v Krajském přeboru, kde je po devíti odehraných kolech na posledním místě se ziskem 2 bodů a skóre 7:43. Historie staňkovského fotbalu se datuje do roku 1927, více o historii klubu naleznete na jeho stránkách ZDE.

Přátelské utkání se odehraje 10. října od 15:30 v rámci projektu Kopeme za fotbal, který Viktoria Plzeň ve spolupráci s Gambrinusem hrdě podporuje. V minulé sezoně se v září představili červenomodří na hřišti Kozolup, kde vyhráli 17:3, v lednu 2018 se hrálo s Holoubkovem (15:2) a Mladoticemi (17:2). Nedávno měli na starosti ve středočeských Čisovicích trénink Pavel Horváth s Peterem Grajciarem z B týmu.

Na čtvrteční utkání ve Staňkově jste všichni zváni, vybraní hráči se vám zde zcela jistě rádi podepíší. „Bude to takové zpestření reprezentační přestávky, kdy máme v plánu hodně tréninků. Navíc se představíme opět před fanoušky v regionu, což je určitě dobře,“ těší obránce Lukáše Hejdu.