Další soupeřem Viktorky bude už zítra, úterý 13. února, Baník Ostrava. Přinášíme vám veškeré důležité informace pro fanoušky, kteří se vyrazí podpořit Viktorku do Ostravy.

Pro naše fanoušky je vyhrazen sektor C1, C2 a C3. Pro ty, kteří dorazí do Ostravy po vlastní ose, můžou zaparkovat na placeném parkovišti u Ostravar areny. Cena parkovného činí 70,- za utkání.

Příjezd na parkoviště je z ulice Závodní. Vzdálenost do sektoru hostů je zhruba 300 metrů.

Cena vstupenek při nákupu na pokladně je 230,-. V případě, že jste vstupenky zakoupili na utkání v původním termínu, jsou samozřejmě platné i na utkání v novém termínu.

Hostující sektor na Městském stadionu Ostravě-Vítkovicích se otevírá hodinu před začátkem utkání, tj. 17:00.

Na stadionu je nutné dodržovat návštěvní a penalizační řád stadionu. Do sektoru hostí nebudou vpuštěni osoby, které budou zjevně pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek.

Na stadion je zakázáno vnášet tyče, vlajky z hořlavého materiálu a papírové předměty.

Je přísně zakázáno používat pyrotechniku ve všech prostorech Městského stadionu Ostravě-Vítkovicích. Kouření je povoleno jen ve vyhrazených místech stadionu.

Na stadionu není úschovna zavazadel. Doporučujeme nechat si příruční zavazadla či batohy v autě, autobusu nebo v úschovnách na vlakovém či autobusovém nádraží.