Motivem kalendáře pro nadcházející rok 2024 je heslo „Viktorka in the streets“, tedy „Viktorka v ulicích“. Ano, vyrazili jsme mezi vás, mezi naše fanoušky, viktoriány. Na hodně známá, ale i úplně neznámá místa v plzeňských ulicích, která dennodenně míjíte, ale třeba jste si jich ani nestačili všimnout. A jsou svým způsobem krásná, s výjimečným kouzlem.

Jindra Staněk s Viktorem Baierem pod železničním mostem, LukᚠHejda s Milanem Havlem v Papírně, trenéři v čele s Miroslavem Koubkem v podchodu u stadionu, který je nádherně vymalovaný do klubových barev. Nebo třeba Robin Hranáč s Pavlem Šulcem na perónu hlavního nádraží. To vše a další zajímavá „streetovᓠmísta naleznete právě v novém kalendáři. „Fotky jsou letos netradiční, ale hodně povedené. Věřím, že se našim fanouškům kalendář bude líbit a bude jim dělat radost po celý nadcházející rok,“ říká LukᚠKalvach, jen se společně s Caduem fotil u kašny zobrazující anděla na náměstí Republiky. Rovněž oblečení, které hráči během focení oblékli, je tematické – vycházkové soupravy Macron, bundy, čepice a mikiny v kombinace s tím nejkrásnějším dresem. Tedy přesně tak, jak ho mohou nosit fanoušci na ulicích v zápasový i všední den.

Autory fotografií jsou kluboví fotografové Jan Kubíček a Ondřej Pastor. 

Nový nástěnný kalendář si můžete pořídit od středy 29. listopadu ONLINE ve Viktoria shopu, v kamenné prodejně i ve speciálních vánočních stáncích na vánočních trzích či v OC Olympia. Cena kalendáře je 349 Kč.

Hned v pondělí 4. prosince si jej budete moci nechat podepsat během autogramiády dvou hráčů v OC Olympia (od 18:00 u stánku FCVP).