V rámci 3. kola MOL Cupu se Viktoria Plzeň utká v úterý 21. září od 17:00 v Doosan Areně s druholigovou Příbramí. Vstupenky na zápas jdou do prodeje ve středu 15. září ve 13:00 a vztahují se na ně speciální akce.

V minulém ročníku dokráčeli červenomodří v Českém poháru až do finále, kde po bojovném výkonu podlehli Slavii. Letos budou usilovat o to, aby jejich cesta byla ještě o tento poslední krůček úspěšnější! Jako první stojí v cestě Příbram, která v minulé sezoně sestoupila z FORTUNA:LIGY.

Los určil, že zápas 3. kola odehrají svěřenci trenéra Michala Bílka na domácím hřišti. Vstupenky se začnou prodávat ve středu od 13:00 jak na pokladnách, tak i na prodejních místech Plzeňské vstupenkyonline. Permanentkářům samozřejmě platí jejich permanentní vstupenky a lístek na zápas si tak kupovat nemusí.

Ceny vstupenek jsou a po celou dobu prodeje budou 230 Kč do 1. kategorie, 200 Kč do 2. kategorie, 160 Kč do 3. kategorie a 130 Kč do 4. kategorie. Připraveny jsou ale i dvě speciální akce, které vám umožní zakoupit vstupenku za levnější cenu:

  • děti do 15 let si do všech sektorů mohou pořídit vstupenku za jednotnou cenu 20 Kč (u vstupu budou probíhat kontroly věku)
  • držitelé vstupenky na výroční utkání s Českými Budějovicemi či držitelé permanentních vstupenek mohou na vstupenku při koupi ve fanshopu či na pokladnách uplatit 50% slevu (nelze uplatnit online)

Pro vstup na stadion bude potřeba prokázat bezinfekčnost jedním ze způsobů, které jsou uvedeny v aktuálních pravidlech.