Již v sobotu 9. března čeká plzeňskou Viktorku atraktivní souboj na pražské Letné. A podpořit ji přímo na stadionu mohou i všichni viktoriáni! Klub ve spolupráci se společností DATA Expres připravil tradiční výjezd pro fanoušky. Od středy budou v prodeji i samotné vstupenky.

Základní část FORTUNA:LIGY se blíží do finiše a tým Pavla Vrby čeká další nesmírně důležité utkání, tentokrát na hřišti velkého rivala – pražské Sparty. V minulých letech Viktorku vždy hnal dopředu zaplněný sektor fanoušků v červenomodrých dresech. A všichni si přejí, aby tomu tak bylo i nyní. V sobotu 9. března pojedeme na Letnou společně!

Viktorka se již tradičně rozhodla ve spolupráci s klubovým partnerem, společností DATA Expres, vypravit fanouškovské autobusy.

Voucher na dopravu si bude moci každý fanoušek zakoupit společně s nákupem vstupenek, který startuje ve středu 27. února v 9:00 ve Viktoria shopu. Cena jedné vstupenky do sektoru hostů je 270 Kč.

Doprava na utkání i zpět vyjde fanoušky na již tradičních 200 Kč. Každý voucher bude označený číslem autobus a fanoušek musí nastoupit právě do tohoto vozidla jak při cestě na utkání, tak i zpět (je nutné si voucher uschovat pro zpáteční cestu). Autobusy zavezou fanoušky přímo na stadion a po utkání zpět do Plzně. Na bezproblémovou a pohodovou cestu v každém z nich dohlédne i označený steward.

Odjezd je plánovaný v sobotu 9. března ve 14:30 již tradičně z parkoviště naproti PD Rychtářka.

JAK BUDE PROBÍHAT PRODEJ VSTUPENEK A VOUCHERŮ NA DOPRAVU

Středa, 27. 2. 9:00–17:00 Viktoria shop
Čtvrtek, 28. 2. 9:00–17:00 Viktoria shop
Pátek, 1. 3. 9:00–17:00 Viktoria shop
Sobota, 2. 3. 9:00–12:00 Viktoria shop
12:00–15:00 Pokladna za severní věží
Neděle, 3. 3. ZAVŘENO
Pondělí, 4. 3. 9:00–17:00 Viktoria shop

Dále do vyprodání a dle otevírací doby Viktoria shopu.

Vstupenka na utkání AC Sparta Praha – FC Viktoria Plzeň stojí 270 Kč.
Voucher na dopravu Plzeň–Praha a zpět stojí 200 Kč. Platit lze pouze v hotovosti.
Nelze zakoupit voucher na dopravu samostatně, vždy pouze společně se vstupenkou.

Upozornění: vstupenky do sektoru hostů jsou v prodeji pouze v Doosan Areně. V den utkání nebude domácí klub otevírat pokladnu pro tento sektor.