V úterý ve 13 hodin se v přeštickém fotbalovém areálu uskuteční atraktivní duel v rámci mládežnické obdoby Ligy mistrů, UEFA Youth League. Vstupenky na zápas budou v prodeji přímo na místě a k dispozici bude i live stream!

„Domácí prostředí pro nás určitě může být výhoda. Ale to co nám pomůže, může být to, že se jedná o druhý zápas a kluci už mají za sebou zkušenost s touto soutěží a věřím, že nᚠvýkon bude lepší, než na Barceloně,“ uvedl trenér týmu Ondřej Šiml. „Na zápas se všichni těšíme!“

Přeštice již Youth League hostily, v roce 2018 se zde představily třeba naděje slavného Realu Madrid a diváci, kterých tehdy dorazilo skoro 1000 byli svědky dramatického utkání. Domácí celek totiž v duelu, v němž byly k vidění mimo jiné i dvě červené karty, sahal až do samotného konce po senzačním bodu. O ten ale svěřence trenéra Žiláka připravil rozhodujícím gólem v páté minutě nastavení gól Rodriga.

Uplynuly čtyři roky a skoro sedmitisícové městečko bude opět svědkem soubojů se špičkovými evropskými soupeři. V domácí premiéře se viktoriáni představí proti "devatenáctce" Nerazzurri, tedy černomodrých. Tým, který vede bývalý úspěšný obránce milánského velkoklubu Christian Chivu, jenž proslul tím, že značnou část kariéry kvůli zranění hlavy odehrál ve speciální přilbě, do letošního ročníku UYL vstoupil domácí remízou 2:2 s Bayernem Mnichov.

Viktoriáni za sebou rovněž mají první zápas ve skupině, po bojovném výkonu ozdobeném skvělým výkonem brankáře Baiera si z Barcelony odvezli prohru 0:3. „Byl to fyzicky nejt잚í zápas v mé kariéře,“ uvedl útočník Robert Aubrecht.

Na utkání s Interem Milán je možné si v našem Viktoria Shopu zakoupit omezené množství vstupenek v hodnotě 100 korun. K dispozici tam budou od 13 do 17 hodin a platba je možná pouze v hotovosti. Poté již budou vstupenky k dispozici za tu samou hodnotu jen na místě.

Kdo na duel nemůže dorazit, bude mít možnost jej sledovat na našich webových stránkách, na nichž poběží přímý přenos utkání.

„Všichni naši soupeři jsou velmi kvalitní a určitě to bude zase hodně náročný zápas. Ale my uděláme vše proto, abychom ho zvládli,“ uzavřel Šiml.

Pro co nejdetailnější informace z utkání sledujte nově založený Instagram viktoriánské mládeže, na němž mapujeme celou cestu našich talentů letošní Youth League.