12. 1. 2022    Zápas

Další vysoké vítězství. Viktoriáni porazili Příbram 6:0

FC Viktoria Plzeň
13. Chorý
48. Sýkora
69. Mosquera
73. a 81. Káčer
90. Čermák

Přátelák / Středa 12. 1. 2022, 11:00 / Luční

Přátelák / Středa 12. 1. 2022, 11:00
Luční

FC Viktoria Plzeň

6:0

(1:0)

FK Viagem Příbram

sestavy

FC Viktoria Plzeň

1. poločas: Staněk – Koželuh, Kaša, Hejda, Hybš – Bucha, Janošek – Kayamba, Šulc, Potočný – Chorý.
2. poločas: Staněk – Řezník, Gabriel, Pernica, Havel – Ndiaye, Káčer – Sýkora, A. Čermák, Mosquera – Beauguel.

FK Viagem Příbram

1. poločas: Kočí – Halinský, Sus, Kvída, Procházka, Vávra, Hájek, Vott, Nogha, Ziyad, Attah.
2. poločas: Kočí – Vilotič, Pilík, M. Čermák, Kodr, Budínský, Belej, Schindler, Lisý, Švestka, Novotný.

statistiky

Branky: 13. Chorý, 48. Sýkora, 69. Mosquera, 73. Káčer, 81. Káčer, 90. Čermák, ŽK: Kočí, Rozhodčí: Szikszay – Mokrusch, Volf

Diváci: 100

Také druhé zimní přípravné utkání zvládla Viktoria Plzeň vítězně. V Luční ulici porazila druholigovou Příbram 6:0. Dvě branky vstřelil Miroslav Káčer, k vidění byly i další krásné trefy.

Viktoria otevřela skóre duelu ve 13. minutě. Po perfektním centru Matěje Hybše se hlavičkou na vzdálenější tyči prosadil TomᚠChorý. Z podobného místa o pár minut později zkoušel na 2:0 upravit Matěj Hybš, ale brankář Ondřej Kočí ho vychytal. Příbram měla velkou šanci ve 26. minutě. Sám na bránu pádil Christian Attah, ale Jindřich Staněk jeho zakončení reflexivně vyrazil. V závěru půle vystihl Pavel Bucha rozehrávku soupeře, brankář Příbrami jej fauloval těsně před vápnem a viktoriáni kopali přímý kop. Střelu Dominika Janoška ale Kočí dobře vyrazil.

Do druhého poločasu oba týmy vystřídaly všechny hráče v poli. A Plzeň přidávala góly. Nejprve se na druhý pokus ve vápně prosadil Jan Sýkora, dvacet minut poté z přímého kopu na 3:0 krásně upravil Jhon Mosquera. Další gól přidal po parádním pasu Beauguela Miroslav Káčer, který povedeně obešel brankáře. V 77. minutě Aleš Čermák nahrál Radimu Řezníkovi, který zasekl na levačku, ale jeho střelu dokázal Ondřej Kočí chytit.

V 81. minutě přidali červenomodří pátý gól. Miroslav Káčer si opět přihrál s Jeanem-Davidem Beauguelem a po zemi překonal gólmana. Tečku ze zápasem udělal Aleš Čermák, který zakončil krásným obloučkem po centru od Jana Sýkory.

Plzeňští tak nad Příbramí vyhráli 6:0! Další zápas je čeká v sobotu od 10:30 proti Ústí nad Labem.

Záznam

Sestřih