7. 5. 2023    B tým – reportáž

Béčko remizovalo v Hostouni

FC Viktoria Plzeň

25. kolo / Neděle 7. 5. 2023, 17:00 / Hostouň stad.Vojtěcha Zeithamla

25. kolo / Neděle 7. 5. 2023, 17:00
Hostouň stad.Vojtěcha Zeithamla

Sokol Hostouň

0:0

FC Viktoria Plzeň

sestavy

Sokol Hostouň

Pančev - Zahranychnyy, Krunert, Charvát, Matějíček, Januška (82. Pavi), Vlasák (71. Fotr), Štětka, Šmerda (57. Miker), Novák F. (82. Novák D.), Hucek

FC Viktoria Plzeň

Tvrdoň - Fišer, Paluska (90. Hašek), Deml, Pešek, Krůta, Gaszczyk, Oravec, Pospíšil (69. Pejša), Štauber (77. Vacek), Čihák

statistiky

ŽK: Januška, Hucek Rozhodčí: Nedvěd - Kolátor, Suchánek

Diváci: 220

Hráči viktoriánského béčka dnes odcestovali do Hostouně k utkání 25. kola ČFL.

Červenomodří dnes čelili týmu, který se nachází v lepší polovině tabulky, konkrétně na šestém místě. V 16. minutě se ukázal fantastickým zákrokem brankář Marián Tvrdoň a naprostou tutovku domácích odvrátil na rohový kop. První poločas žádnou gólovou situaci přes veškerou snahu obou týmů nepřinesl. Do kabin se po značném boji šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas pokračoval v duchu toho prvního. Góly stále nepřicházely, a proto se trenéři na obou stranách snažily otevřít skóre prostřídání svých sestav. Trenér Parlásek se snažil posílit útok, když do dění poslal Petra Pejšu. Ani ten bohužel nedokázal zlomit bezbrankový stav. Viktoriáni po domácí výhře nad rezervou Českých Budějovic nedokázali připsat do tabulky další tři body, ale pouze jeden za remízu na hřišti Hostouně 0:0.

hodnocení trenéra

Josef Parlásek: „Dobré utkání, kterému chyběly góly. By jsme měli více útočných akcí a spoustu standardních situací, tak dvě velké šance měli domácí, kdy nás podržel Marián Tvrdoň. Podali jsme dnes slušný výkon, ale k tomu abychom zvítězili, tak bychom museli být více nebezpeční před a hlavně v pokutovém území, kde se utkání rozhodují.”