V rámci 10. kola FORTUNA:LIGY přivítá FC Viktoria Plzeň na domácím hřišti tým ze Zlína. Duel se hraje v sobotu 2. října v 19:00 a my vám nyní přinášíme důležité bezpečnostní a užitečné informace.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 17:30. Vzhledem k opatřením doporučujeme přijít s dostatečným časovým předstihem, abychom minimalizovali tvoření front.

VSTUPENKY

Lístky na zápas jsou i nadále k dispozici. V den utkání se budou prodávat od 13 hodin ve fanshopu a od 16:30 na pokladnách stadionu. V prodeji jsou momentálně také na prodejních místech Plzeňské vstupenky a online.

JAK PROKÁZAT BEZINFEKČNOST

Kromě platné vstupenky na utkání je i na tento duel nutnost prokázat o vstupu potvrzení o bezinfekčnosti. To je možné doložit několika způsoby, aktuální pravidla najdete ZDE.

JAK A KDE SE OTESTOVAT

Fanouškům chceme vyjít maximálně vstříc a ulehčit jim návštěvu zápasu. Z toho důvodu opět zřídíme přímo na stadionu speciální testovací místo, které bude k dispozici v sobotu od 15:00 u sektorů V15 a V16. Otevřeno v ten stejný čas bude i testovací místo u PD Rychtářka. Prosíme, rezervujte si svůj čas dopředu.

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Žádáme fanoušky, aby po celou dobu na stadionu nosili respirátory, dodržovali rozestupy, dbali zvýšené hygieny a byli k sobě ohleduplní.

RODINNÁ TRIBUNA

Na Rodinnou tribunu (sektor H) bude otevřen speciální vstup. Před zápasem a o poločase budou mít děti možnost u hostesek napsat přání Viktorce, zapojit se do soutěží o ceny a vyfotit se na nové fotostěně.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude v zápasový den otevřený již od 13:00. K dispozici před utkáním opět bude i druhý stánek v Pallově ulici či stánek na hlavní tribuně. Pořídit si můžete aktuální klubové dresy, oblečení Macron, podpisové karty či další předměty třeba z kolekce #110fcvp.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

V rámci zápasového magazínu se tentokráte můžete těšit na obsáhlý rozhovor s novým členem Klubu legend Radimem Řezníkem. Připomeneme si také poslední zápas s Pardubicemi ze statistického hlediska, nechybí ani tradiční představení našeho soupeře a další informace. K zakoupení za 19 korun bude v okolí stadionu.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Lávka se ve 13:00 uzavře oboustranně z důvodu konání kulturní akce v pivovaru.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.