Již v neděli jde naše Viktorka opět do boje. Tentokrát ji čeká ligový duel proti Hradci Králové (18:00). Přinášíme tradiční informace pro fanoušky.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VSTUPENKY

Vstupenky na nedělní zápas jsou v prodeji ONLINE. Zakoupíte je v den zápasu i ve Viktoria shopu (od 12:00), tři hodiny před utkáním pak na pokladnách.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený od 12:00. Zakoupit si můžete například zbrusu nový týmový plakát či kartičky hráčů pro sezonu 2023/2024. Před utkáním i během něj budou k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici i na hlavní tribuně.

AUTOGRAMIÁDA LUĎKA PERNICI NA RODINNÉ TRIBUNĚ

Připravena pro vás bude i Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Můžete se vyfotit na nové fotostěně, zahrát si na oblíbeném play stationu, s hosteskami soutěžit v kreslení a k dispozici bude i stánek s popcornem a malinovkou. V čase 17:20 – 17:45 zde bude připravená i autogramiáda Luďka Pernici, tak si přijďte pro podpis či společnou fotku.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián bude v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSANEM ŠKODA POWER

Tři šastní diváci si o poločase zastřílí na branku přímo na trávníku Doosan Areny. Připravena pro vás bude tradiční soutěž s naším generálním partnerem. Tak určitě dorazte na fotbal.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.