5. 9. 2021    B tým – reportáž

Béčko doma remizovalo s Královým Dvorem

FC Viktoria Plzeň
2. Aubrecht
4. Vrba

6. kolo / Neděle 5. 9. 2021, 10:30 / Luční

6. kolo / Neděle 5. 9. 2021, 10:30
Luční

FC Viktoria Plzeň

2:2

(2:1)

FK Králův Dvůr

16. Kraus
54. Kraus

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Mrózek – Šoul, Fišer, Kolerus, Žilák – Kodýdek, Pešek, Sojka – Vrba (84. Šimek), Krátký (78. Jedlička), Aubrecht (78. Kule)

FK Králův Dvůr

Toman – J. Novák, R. Novák, Hell, Holý (46. Václavík) – Kraus, Kilián, Beňo, Dvořák, Osvald (70. Krejdl) – Mach (85. Osypenko)

statistiky

Branky: 2. Aubrecht, 4. Vrba – 16. Kraus, 54. Kraus ŽK: Kolerus, Fišer – Václavík, Beňo, Šilhavý (tr.), Rozhodčí: Nedvěd – Kolátor, Kyncl

Diváci: 150

V rámci 6. kola ČFL Skupiny A se rezervní tým Viktorie Plzeň v domácím prostředí utkal s Královým Dvorem. Do zápasu měl fantastický vstup, již po čtyřech minutách vedl 2:0. Nakonec ale soupeř dokázal zápas vyrovnat a body se po závěrečném hvizdu tedy rozdělily.

hodnocení trenéra

Josef Parlásek: „Měli jsme vynikající vstup do utkání. Brzy jsme vstřelili dva góly, nicméně bohužel se nám nedařilo pokračovat v aktivní hře, abychom soupeře dodělali třetím gólem. Místo toho jsme začali vymýšlet věci, které v naší hře nechceme. V průběhu utkání se objevilo strašně individuálních nepřesností z hlediska práce s míčem, bránění, nastavování se do hry a dalších věcí. To pak samozřejmě zkušenější soupeř trestá. Naše mužstvo je mladé a nezkušené. Projeví se to nezdary ve hře, třeba když dostaneme gól ze standardky, kdy máme jasně určené, kdo koho má mít a přesto ji neubráníme. Na hřišti chybí lídr, a už mluvením, organizací hry či výkonem, který by strhnul mužstvo. Neprohráli jsme, ale chtěli jsme určitě vyhrát.“