FC Viktoria Plzeň se v rámci 23. kola Synot ligy utká v sobotu 2. dubna v Doosan Areně s Vysočinou Jihlava. Viktoriáni vyhráli v lize jedenáct zápasů v řadě a na vítězné vlně se chtějí udržet i nadále.

„Snad přijde plný dům, potěšíme diváky pohledným fotbalem a hlavně výhrou. Chceme udržet vítěznou šňůru a samozřejmě zůstat na prvním místě tabulky,“ říká útočník Michal Ďuriš.

Synot liga vstupuje do závěrečné části, Viktoria má před sebou osm posledních zápasů. „Závěr bude náročný a věřím, že bude pro nás úspěšný. Udělám pro Viktorii všechno a jsem si jistý, že máme na to, abychom ty závěrečné boje o titul zvládli,“ zamýšlí se hráč Plzně.

Slovensko odehrálo v minulých dnech dva přátelské zápasy, ve kterých remizovalo s Irskem a Lotyšskem. Ďuriš si reprezentační sraz užil, ale svoje šance na účast na mistrovství Evropy ve Francii zatím neřeší. „Odehráli jsme dva kvalitní zápasy, a i když jsme pokaždé remizovali, tak to určitě hodnotím kladně. Trenér si vyzkoušel hodně hráčů a teď má čas přemýšlet o nominaci. Stále je čas a neřeším to, ale samozřejmě bych do Francie rád jel. Hlavně musím zůstat zdravý a teď jsou moje myšlenky zaměřené jen a jen na Plzeň,“ dodává nejlepší střelec Synot ligy. „První zápas jsem odehrál celý a měl jsem lehčí zranění, takže jsem druhý zápas nehrál. Teď jsem v Plzni a cítím se velmi dobře. Těším se na Jihlavu a na naše fanoušky,“ uzavírá Michal Ďuriš.