Viktoriáni, přejeme vám všem úspěšný start do nového pracovního týdne, školákům pak krásné prázdniny! Co nás v něm čeká? Již v pátek se dozvíme jméno soupeře pro osmifinále Evropské konferenční ligy, v sobotu pak pokračuje Plzeňský jaro duelem se Zlínem. To je ideální plán, jak zakončit jarní prázdniny.

Na Plzeňsku se rozjely jarní prázdniny a my máme pro všechny školáky ideální scénář, jak je o víkendu zakončit – dorazte všichni do Doosan Areny na sobotní duel Viktorky se Zlínem od 18 hodin, Plzeňský jaro pokračuje!

Ještě, než vyběhneme k tomuto duelu, dozvíme se v pátek jméno soupeře pro osmifinále Evropské konferenční ligy. Los v sídle UEFA v Nyonu proběhne ve 13:00 a my vás o něm samozřejmě budeme informovat na všech našich kanálech, přineseme i bezprostřední ohlas našich hráčů a trenérů.

Ve čtvrtek večer jsou na programu odvety prvního kola play off, z nichž vzejdou právě naši potenciální soupeři. Pokud jste nesledovali, zde je přehled výsledků prvních zápasů.

Viktoriáni, koho byste si přáli?

Den po losu, tedy v sobotu se znovu sejdeme v Doosan Areně. Plzeňský jaro pokračuje a atmosféra je zase na vás! 

,,Cíl pro tento zápas je jasný. Chceme navázat na dvě výhry na Baníku a na Bohemce a potvrdit to bodovým ziskem před našimi fanoušky," říká záložník Pavel Šulc.

Vstupenky na zápas FC Viktoria Plzeň – FC Zlín zakoupíte ZDE.

Těšíme se na vás!