Fotbalové jaro je za dveřmi! Na Viktorii Plzeň čeká v neděli 16. února od 14:30 zápas v Opavě. Přijďte na promítání tohoto duelu do DEPO2015 a pojďme společně viktoriánům držet palce. Programem provede oblíbený moderátor Jirka Pelnář, utkání pak exkluzivně okomentují bývalí hráči klubu František Plass a Pavel Fořt.

Fotbalový kolotoč se tento víkend konečně opět roztočí. Svěřenci trenéra Adriana Gužy mají za sebou povedenou přípravu, ve které ani v jednom zápase neprohráli a porazili například silný Krasnodar. Na formu z přípravných duelů budou chtít viktoriáni navázat hned v prvním jarním utkání FORTUNA:LIGY na půdě Opavy.

Pokud nebudete moct v neděli dorazit přímo do Opavy, nevadí, připravili jsme si pro vás náhradní program. Od 14 hodin proběhne v DEPO2015 živé promítání právě zmiňovaného duelu. Vezměte svoje blízké, nebo přijďte sami, ale rozhodně si nenechte tuhle fajn událost ujít. Pojďme viktoriánům fandit společně i z Plzně!

A na co se můžete o víkendu těšit?
- promítání duelu Opava – FCVP proběhne na velkém plátně
- moderátorem akce bude oblíbený Plzeňák a hlasatel Viktorie Jirka Pelnář
- komentář k zápasu uslyšíte přímo z úst bývalých hráčů klubu, konkrétně Františka Plasse a Pavla Fořta
- bude se soutěžit o vstupenky na úvodní jarní utkání Viktorky v Doosan Areně proti Příbrami (Zima nás nezastaví!)
- občerstvení zajištěno
- další zajímavý program...

Vstup na akci je zcela zdarma. Promítání je součástí doprovodného programu k výstavě GÓÓÓL – Hrdinové české kopané. Vezměte s sebou děti a návštěvu spojte s prohlídkou nové zážitkové výstavy o českém fotbale. Poznáte největší příběhy české kopané a na velkém hřišti si s dětmi procvičíte nejen základy fotbalu, ale také týmovou spolupráci a férovou hru.

S permanentkou FC Viktoria Plzeň máte 50% slevu na vstupné právě na tuto výstavu. Více informací najdete ZDE.