Již v neděli 12. ledna se nejlepší hráči české FIFA scény reprezentující barvy všech 16 klubů FORTUNA:LIGY mezi sebou utkají o titul historicky prvního šampióna, 150 000 Kč a body do světové série Global Series, které v rámci České republiky mohou získat pouze v Datart e:LIZE.

O prize pool ve výši 150 000 Kč bude za Viktorii Plzeň bojovat dvojice T9Laky a pikej! „Na finále se hodně těším, bude to velké. Je skvělé, že kromě peněz budeme bojovat také o body do žebříčku Global Series. O to více budu chtít uspět,“ předeslal pro web e:LIGY T9Laky.

Viktoriány budete moci podpořit dokonce přímo na místě! Brány pražské UNYP Areny se otevřou v 16:00 a vy tak budete mít možnost sledovat, jak se soustředí na jednotlivé zápasy a osobně se s nimi potkat v rámci autogramiády. Na místo dorazí i ligoví fotbalisté, navíc budou k dispozici konzole Playstation 4 s hrami FIFA 20, Death Stranding, MediEvil, Days Gone, Crash Team Racing a mnoho dalšího.

Vyzkoušet si budete moci i nejlepší VR hru roku 2019 Beat Saber nebo očekávanou akční VR hru Blood&Truth. Program na místě bude skutečně nabitý a pro dva z vás, kteří budou na místě podporovat Lakyho a pikeje přímo ve viktoriánských dresech či tričkách, si připravíme dárky v podobě her FIFA 20!

Viktorii Plzeň byla na včerejším losu přisouzena Slavia Praha, Dynamo České Budějovice a Opava. Skupiny jsou čtyři po čtyřech týmech a do vyřazovacích bojů postoupí pouze nejlepší dva z každé skupiny. První tým získá na Prize Money 80 000 Kč, druhý tým 40 000 Kč, třetí tým 20 000 Kč a čtvrtý tým 10 000 Kč.

Oficiální stream z finále můžete také celý den sledovat na oficiálním twitch kanálu Datart e:LIGY.