Zima nás nezastaví! Poté, co Jakub Brabec a Daniel Kolář navštívili Pivnici Sladovnická, vyrazili Pavel Horváth s Lukášem Kalvachem do Nýřan do Pivnice Ve Dvorku, kde hodinu bavili místní hosty a čepovali jim pivo Gambrinus.

Zaplněná hospůdka s fanoušky čekajícími ještě venku na to, aby jim Horváth s Kalvachem načepovali pivo. Nýřany se zkrátka na viktoriánskou návštěvu těšily a bylo to znát, již od začátku zde panovala přátelská atmosféra.

A co víc, místní štamgasti slíbili, že na fotbal s Příbrami, který se hraje 22. února od 16:30, dorazí přímo do Doosan Areny! „Bylo to příjemné. Pivo jsem čepoval poprvé, ale myslím si, že mi to celkem šlo. Hlavně, že si to lidi užili, pro ně to děláme,“ řekl LukᚠKalvach. „A teďko už stačí jen aby dorazili na fotbal a dál nám fandili!“ hecoval Pavel Horváth.

Ve více než 100 hospodách v Plzni a okolí nadále panuje soutěž o vstupenky zdarma. Navíc každý permanentkář starší 18 let, který na fotbal dorazí, dostane jako dárek pivko Gambrinus zdarma. Více o celé akci i o možnosti, jak si pořídit vstupenky, najdete ZDE.

Fotogalerie