A už jdeme opět na fotbal. Čelem ke každé výzvě! V sobotu 2. března přivítáme v Doosan Areně Jablonec. Zápas doprovází několik důležitých bezpečnostních a servisních informací.

Výkop zápasu je naplánovaný na 15:00, to znamená, že brány stadionu se otevřou již ve 13:30. Doprovodný program začne zhruba 50 minut před utkáním prvním vstupem moderátorů, kteří pro vás mají připravenou opět velkou spoustu informací.

V den zápasu bude z důvodu rekonstrukce uzavřena pivovarská lávka.

Utkání zatím není vyprodané, vstupenky si tak i nadále lze zakoupit! Máte hned čtyři možnosti:
- v pátek 1. března od 9 do 17 hodin ve fanshopu, případně v sobotu 2. března od 9 do 12 hodin ve fanshopu a následně na pokladnách
- na prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam ZDE)
- online na webu Plzeňské vstupenky ZDE
- ve zbrusu nové aplikaci (ke stažení na Google Play či Apple store)

V rámci nové aplikace hned budete moci vyzkoušet například stadionovou navigaci. Po připojení se na Wi-Fi v Doosan Areně vás aplikace dovede přímo do vašeho sektoru, v něm vám pak pomůže nalézt občerstvení či toalety.

Zároveň se v den zápasu budou prodávat ještě také vstupenky do hostujícího sektoru na příští týden na Spartě + vouchery na společný autobusový výjezd. Prodej bude probíhat od 9 do 12 hodin ve fanshopu, poté se přesune na pokladnu za severní věží. Více informací najdete ZDE.

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty nadále platí, že si můžete dobíjet své chytré permanentky. Totéž bude možné na speciální dobíjecí pokladně za severní věží. Permanentkami se pak dá platit za občerstvení, parkovné v PD Rychtářka, ve fanshopu či v MHD.

V provozu opět bude Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus (sektor H), kde vás čekají i hostesky a doprovodný program pro ty nejmenší viktoriány. V prodeji bude magazín Viktorián, v němž najdete spoustu zajímavostí – například informace a návod k nové aplikaci, podrobný statistický rozbor hráče měsíce, představení soupeře a další statistiky.

Na stadionu samozřejmě platí nulová tolerance pyrotechniky a rasismu. Fanděme slušně a fanděme #BezRozdilu.

Partnerem utkání je společnost M.A.T. Group. Sí maloobchodních prodejen s nabídkou širokého sortimentu pro dům, dílnu, zahradu a domácnost.
www.matgroup.cz