Chystáte se v neděli do Doosan Areny na zápas s Karvinou, který se hraje od 16:00? Pak věnujte pozornost následujícímu článku, ve kterém naleznete důležité informace.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 14:30. Vzhledem k opatřením doporučujeme přijít s dostatečným časovým předstihem, abychom minimalizovali tvoření front.

VSTUPENKY

Lístky na zápas jsou i nadále k dispozici. Prodávají se jak na pokladnách Doosan Areny, tak online. Naplnit opět můžeme povolenou kapacitu 7000!

JAK PROKÁZAT BEZINFEKČNOST

Kromě platné vstupenky na utkání je i na tento duel nutnost prokázat o vstupu potvrzení o bezinfekčnosti. To je možné doložit několika způsoby, aktuální pravidla najdete ZDE.

JAK A KDE SE OTESTOVAT

Fanouškům chceme opět vyjít maximálně vstříc a ulehčit jim návštěvu zápasu. Z toho důvodu opět zřídíme přímo na stadionu speciální testovací místo, které bude k dispozici v neděli od 13:00 před sektorem V. Prosíme, rezervujte si svůj čas dopředu.

Od rána do zápasu je případně k dispozici i testovací místo u PD Rychtářka.

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Žádáme fanoušky, aby po celou dobu na stadionu nosili respirátory, dodržovali rozestupy, dbali zvýšené hygieny a byli k sobě ohleduplní.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude v zápasový den otevřený již od 10:00. K dispozici před utkáním opět bude i druhý stánek v Pallově ulici či stánek na hlavní tribuně. Pořídit si budete moci nové dresy, oblečení z kolekce Macron, podpisové karty či další předměty.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

V tištěném magazínu najdete tentokráte jako hlavní téma rozhovor s Jhonem Mosquerou! Jaké bylo jeho dětství v Kolumbii a jak v této zemi vnímají Viktorku? Nejen to a mnoho dalšího nám Jhon prozradil. 

Dále v magazínu najdete například představení soupeře, soupisky a různé další aktuality či zajímavosti. K zakoupení bude za tradičních 19 korun a opět se tak můžete zapojit do soutěže o ceny s generálním partnerem klubu Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.