Poslední zápas Viktorky v tomto roce je za dveřmi. Na nedělní duel s Teplicemi (14:30) rozhodně vyrazte s předstihem a vezměte s sebou celou rodinu! Tady jsou všechny důležité informace pro fanoušky.

Vánoce na Viktorce v neděli odstartují již ve 12:45. V prostoru u Pamětního místa Brány borců (na rohu sektorů R a P) budou nachystány stánky s vánočními dobrotami, na pódiu se představí dětský sbor Sluníčka či smyčcový kvartet Plzeňské filharmonie. A samozřejmě nebudou chybět stromečky pro děti z FN Plzeň či zvířátka plzeňské ZOO. Dárky, které přinesete, hned druhý den předáme!

TIPY NA VHODNÉ DÁRKY NAJDETE ZDE

U jednoho ze stánků pak můžete napsat vánoční přání Viktorice a všem viktoriánům a vložit jej do připravených balónků, které ve dvě hodiny vypustíme společně k nebi. Pak se již půjde na fotbalovou bitvu Viktorky s Teplicemi.

Partner utkání Plzeňský deník navíc nachystal speciální přílohu, kterou zde obdržíte zdarma.

Další důležité informace pro fanoušky:

  • Pivovarská lávka v den utkání uzavřena nebude.
  • V prodeji znovu bude v okolí stadionu a ve fanshopu magazín Viktorián, ve kterém kromě spousty statistických zajímavostí naleznete i speciální vánoční dotazník z viktoriánské kabiny či přehled hráčů Viktorky, kteří na podzim působili na hostováních, nechybí ani představení soupeře a další informace před zápasem.
  • Opět bude připravená Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus se spoustou zajímavých atrakcí – na místě budou hostesky, bude se kreslit na obličej, děti si budou moci zahrát hru FIFA 20 na PS4.
  • Prodej vstupenek | Vstupenky jsou stále k dispozici online na webu Plzeňské vstupenky či ve Viktoria shopu.

Brabec: Víme, o co hrajeme. Musí to tak vypadat

Viktoriáni zahájili přípravu už v první polovině června, až teď je ale čeká poslední soutěžní utkání podzimní části. „Je to dlouhé. Samozřejmě, čím je chladněji, tím to člověk vnímá víc a míň se mu chce třeba do těch ranních tréninků. Máme tu ale skvělé podmínky včetně vyhřívaného hřiště, takže tím je to určitě jednodušší,“ těší stopera Jakuba Brabce.

Ten si poprvé od návratu na české trávníky vyzkoušel prodloužený podzim. „Dřív se předehrával vždy jeden zápas, teď jich je o něco více. Potkáváme se znovu s týmy, se kterými už jsme na podzim jednou hráli, což je trochu zvláštní. Takhle je to ale nastavené. Musíme poslední utkání zvládnout tak, abychom si udrželi to, co jsme si na podzim nahráli,“ říká před utkáním 20. kola proti Teplicím.

První letošní vzájemné utkání skončilo remízou 1:1, jaký duel očekává plzeňský obránce nyní? „Myslím si, že tomu nasvědčují i ty podmínky, zima a všechno okolo – očekávám velký boj, budou to chtít ukopat, ubojovat. Jejich situace také není růžová a my víme, o co tady teď hrajeme. Tak to musí vypadat. Věřím, že to zvládneme.“

Na situaci v tabulce upzorňoval i trenér Pavel Vrba. „Chceme podzim zakončit vítězně a zároveň si udržet co největší náskok před pronásledovateli, kteří se snaží atakovat tu naši druhou příčku. Vítězstvím bychom si určitě vytvořili klidnější zimní období před jarní částí soutěže,“ říká.

Pavel Vrba se bude muset v nedělním duelu obejít bez vykartovaného Lukáše Kalvacha. „V hlavě už nějakou alternativu za Lukáše samozřejmě máme. Budeme víceméně vycházet z toho, jak se zapojovali ti zbývající hráči do akce v průběhu sezony,“ přibližuje. „Rád bych fanoušky pozval jak na zápas, tak i na doprovodné akce, které mu budou předcházet,“ dodává.