Po reprezentační přestávce remizovali viktoriáni v Ďolíčku s Bohemians 1905 2:2, ačkoliv v duelu dvakrát prohrávali. Zápas zhodnotili brankář Aleš Hruška a záložník Milan Petržela.

„Máme jeden bod, i když jsme sem jeli pro tři. Časem se ukáže, jestli ten bod bude dobrý, nebo jde o dva ztracené,“ zamýšlí se Aleš Hruška. „Jsem z toho takový rozpolcený. Nevím, jestli to brát kladně či záporně. Pár zápasů v řadě jsme nedali gól venku, dnes jsme dali dva, ale zase dva dostali. Jsou to takové smíšené pocity,“ dodává gólman Viktorie.

„Chtěli jsme vyhrát, ale to se nepodařilo,“ mrzí Milana Petrželu. „Dvakrát jsme museli dotahovat náskok soupeře, takže je dobře, že jsme to vždy dokázali a dali konečně aspoň dva góly venku. Ale mrzí nás, že jsme nevyhráli,“ hovoří podobně jako jeho kolega mezi třemi tyčemi.

Vnímají viktoriáni bod jako cenný vzhledem k tomu, že museli právě dvakrát dotahovat? „Asi ano, ale samozřejmě na Bohemce bychom měli vyhrávat, jestli chceme hrát o titul. Ke konci zápasu jsme měli hru více pod kontrolou, ale už jsme se tam těžko dostávali, protože soupeř bránil ve více hráčích. Věřil jsem sice do poslední minuty, že gól na 3:2 dáme, ale bohužel Bohemka to už dobře ubránila,“ shrnul utkání Petržela.

Fotogalerie