Mladší žačky o víkendu ovládly přímý souboj o první místo se Slavií. Čtrnáctka vyhrála 7:1 s RMSK ”Cidlina”. Kategorie U17 porazila na domácí půdě pražskou Duklu 3:1.

FCVP U19 vs. Dukla 0:2
Střelci:
29. Mikeš, 83. Müller
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Vyrovnaný zápas, ve kterém dal soupeř dvě branky a my jsme se ve finální fázi nedokázali prosadit.”


FCVP U18 vs. Chrudim 3:1
Střelci:
52. Vacek, 78. Šlegel, 82. Šneberger


FCVP U17 vs. Dukla 3:1
Střelci:
9. Holba, 20. Büchner, 44. Dušek - 65. Breburda


FCVP U16 vs. Chrudim 1:5
Střelci:
23. Sikyta - 10. Kohout, 25. Kohout, 64. Henderson, 76. Kohout, 87. Kohout
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Chrudim nás přetlačila v osobních soubojích a dostala se do vedení. V úvodu druhého poločasu jsme dostali červenou kartu a pak jsme dohrávali o jednoho méně, a to pro nás bylo hodně těžké.”


RMSK "Cidlina" vs. FCVP U15 0:2
Střelci:
59. Hamáček, 63. Petrák
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Po drtivou většinu zápasu jsme drželi míč, nicméně se těžko dostávali do obrany soupeře, který byl fyzicky dobře připraven a při zisku vše hrál do dlouhé přihrávky, stejně tak hrozil z každé standardní situace. Jedná se o cenné vítězství proti houževnatému a nepříjemnému soupeři. Zároveň chceme pozvat fanoušky na poslední mistrovské utkání podzimní části v sobotu od 11:00 na 33. ZŠ proti Ústí nad Labem.”


RMSK "Cidlina" vs. FCVP U14 1:7
Střelci:
24. Skalický - 11. Hájovský, 43. Míka, 46. Krajník, 66. Šillar, 71. Štěpán, 76. Nguyen, 78. Běhounek
Hodnocení trenéra Jana Kováře: „V prvním poločase jsme byli málo v nabídce, a tím pádem jsme si nedokázali poradit s vysokým presinkem soupeře. Na soupeřově polovině nám chyběl větší klid v pokutovém území, takže jsme vytvořené šance nedotáhli do konce. Ve druhém poločase jsme už jen dominovali. Vytvářeli si šance, zlepšili pohyb a dali hodně branek.”


Slavia vs. FCVP U13 10:1
Střelci:
1. Pacovský (vl.), 21. Kléma, 24. Rakár, 34. Rigoci, 44. Rakár, 56. Střihavka, 64. Šíma, 67. Rakár, 77. Střihavka, 85. Vavrla - 70. Hrdina
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „Slavia byla po celou dobu lepší na míči, zkušenější na větším hřišti a v součtu s naší neproduktivitou jsme utrpěli debakl.”


Slavia vs. FCVP U12 4:5
Střelci:
9. Kalik, 38. Nesvadba, 40. Aminu, 65. Nesvadba - 14. Chlumský, 40. Zeman, 59. Mátl, 60. Kovařík, 74. Bordeniuc


FCVP Ženy vs. Slavia 0:5
Střelci:
15. Černá, 58. Xiao, 69. Křivská, 79. McLaughlin, 86. McLaughlin


FCVP WU18 vs. Pardubice 3:0
Střelci:
33. Zahradníková, 39. Malíková (vl.), 86. Rancová
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „Věděli jsme, že dneska s Pardubicemi to bude spíš boj o střed hřiště a o soubojích a na to jsme se celý týden připravovali. Bylo důležité, že jsme vstřelili první branku, což nás uklidnilo a mohli jsme hrát v klidu. Z taktických důvodů jsme protočili sestavu, kde jsme chtěli mít zabezpečený střed hřiště, presovat vysoko jejich stoperky a střední záložnici na pozici číslo šest. To se dařilo skvěle. Chtěli jsme také využívat rychlých protiútoků po jejich ztrátách, protože máme nahoře vynikající a rychlé holky, co to dokážou vzít na sebe a rozhodnout. Nabádali jsme holky, aby se nenechaly strhnout hrou soupeře a nedošlo k nakopávání míčů. Chtěli jsme, aby byly trpělivé a věřily, že šance přijdou díky naší hře, a tak se také stalo. První branka padla po dobré akci a další dvě po standardkách, které jsme výborně sehráli. Holky jsme pochválili, protože to zvládly bravurně."


Slavia vs. FCVP WU15 4:0
Střelci:
8. Prošková, 50. Prošková, 73. Štěpánová, 80. Jarolímová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci 11. ligového kola jsme sehráli v Edenu proti pražské Slavii poslední venkovní utkání podzimní části sezony. Úvodních 20 minut patřilo Slavii, kdy nás přehrávala svým pohybem ve středu hřiště a důrazem v osobních soubojích. Během zbývající části poločasu jsme změnili taktiku, zvýšili aktivitu a začali se tlačit do šancí, nicméně jsme bohužel nedokázali žádnou z nich využít. Během druhého poločasu jsme hráli aktivně až do okamžiku, kdy jsme inkasovali druhý gól, který Slavii přinesl vedení 2:0. Ve zbytku zápasu měla Slavie hru pod kontrolou, nepomohla ani změna v rozestavení a po individuálních chybách jsme obdrželi další 2 góly a skóre se tak uzavřelo na konečných 0:4. Slavie ukázala lepší kondiční a psychickou připravenost a vyhrála tak zcela zaslouženě. Za 14 dní nás čeká poslední ligové kolo podzimní části proti Dukle Praha, kde budeme potvrzovat roli favorita.”


Slavia vs. FCVP WU13 2:7
Střelci:
5. Kováříková (vl.), 54. Zelenková - 1. Hrdličková, 7. Hrdličková, 30. Kratochvílová, 33. Hrdličková, 46. Kratochvílová, 65. Huclová, 69. Hrdličková
Hodnocení trenéra Davida Rady: „V dalším kole ligové soutěže jsme sehráli utkání na půdě druhého týmu tabulky SK Slavia Praha. V prvním poločase bylo k vidění kvalitní utkání s houževnatým soupeřem, které bylo plné soubojových situací, nicméně nám se podařilo díky fotbalové kvalitě proměnit čtyři brankové příležitosti a díky zodpovědnému výkonu celého týmu do obranné fáze a dobrým zákrokům naši gólmanky, jsme šli v poločase do kabin za stavu 4:1 pro nás. Ve druhém poločase se hra odvíjela ve stejném pojetí, kdy soupeřky zápas nevzdaly a oba týmy se snažily o ofenzivní fotbal. Stav druhého poločasu nakonec skončil v nás prospěch v poměru 3:1, a tak konečný stav utkání byl 7:2 pro naše holky. Holky je potřeba pochválit za to, jak zápas zvládli, za jejich maximální nasazení, bojovnost, ukázku fotbalových dovedností a za jejich skvělé splnění veškerých taktických pokynů, se kterými jsme do zápasu šli.”