18. ročník tradičního halového Memoriálu Josefa Žaloudka pořádaného Viktorií Plzeň je v plném proudu. Svou účast už má za sebou viktoriánská dvanáctka a podařil se jí parádní úspěch! Dokázala totiž celý turnaj ovládnout, a to s jedinou prohrou!

„Turnaj jsme zahájili přesvědčivě dvěma výhrami a i velmi kvalitně po herní stránce,“ ohlíží se trenér TomᚠHad za zápasy s Petřínem a Teplicemi, v nichž jeho svěřenci nastříleli soupeřům více než slušných 12 branek.

„Třetí utkání se Spartou se neslo v bojovném duchu, kdy jsme byli kvalitnější v zakončení,“ hodnotí. Pražané si z utkání nakonec odnesli prohru 1:3. „Kluci si za bojovnost zasloužili vyhrát!“ má jasno mladý kouč.

„V soubojích se Sokolovem, Ústím a Karlovými Vary jsme dokázali soupeře přehrát a získali jsme další body,“ říká o povedené sérii zápasů, kdy Západočeši dokázali vyhrát šestkrát v řadě. Pak sice přišla prohra s německým Bayreuthem, ale to na konečném výsledku nic nezměnilo.

„Poslední utkání bylo z naší strany velmi utahané a zaslouženě jsme prohráli. Celkově jsme ale získali první místo a kluci zaslouží pochvalu za skvělou reprezentaci klubu. Navíc Saša Serhiienko v rozstřelu těsně nedosáhnul na ocenění pro nejlepšího střelce turnaje,“ chválí nakonec 11letého střelce.

Viktoriáni tak za sebou nechali nejen silného německého soupeře ale i Teplice nebo pražskou Spartu a oslavili první místo! Gratulujeme kluci, a jen tak dál!