Viktoria v této sezoně zatím zná jenom vítězství. A přesněji řečeno výhry 2:1. O tu další se v pražském Ďolíčku gólově postarali Jean-David Beauguel a Miroslav Káčer. Jak právě střelec vítězné branky zhodnotil duel proti klokanům společně s trenérem Michalem Bílkem?

„Bohemka hrála hlavně v první půli velmi dobře, s obrovským nasazením a bezvadnou atmosférou za svými zády. Bylo to pro nás opravdu těžké utkání,“ uvědomoval si Michal Bílek. „Ve druhém poločase jsme trochu přeskupili řady. Byli jsme daleko aktivnější, vytvářeli jsme si šance a dali jsme dva góly. Moc si tohoto vítězství ceníme, protože na Bohemce není jednoduché vyhrát,“ doplnil svá slova.

Šestapadesátiletý kouč do druhé pětačtyřicetiminutovky změnil formaci, když na hřiště poslal druhého hroáka. Vedle Tomáše Chorého se postavil Jean-David Beauguel, jenž se trefil už po sedmi minutách na place. „Měli jsme tam dva vysoké útočníky a byl to správný krok, protože jsme se dostali daleko víc do hry, déle jsme přidrželi balon a byli jsme mnohem nebezpečnější,“ liboval si Bílek.

Vítěznou branku vstřelil dvacet minut před koncem Miroslav Káčer po příhrávce právě druhého z útočníků. A byla to výstavní trefa zpoza vápna! „Chorasovi jsem si o přihrávku před gólem řekl, myslím si, že to slyšel celý stadion. Jsem rád, že to tam padlo! Za každý gól jsem rád, hlavně, když pomůže týmu k vítězství,“ řekl ke své dalekonosné ráně slovenský středopolař.

Navíc šlo po čtvrtečním úspěchu v dalekém Jerevanu o druhé vítězství na venkovní půdě během čtyř dnů. „Do zápasů venku chodíme s tím, že se od začátku do konce snažíme sprintovat, jezdit a nechat tam všechno. Regenerovat se může po utkání. Je dobře, že jsme teď zvládli dva venkovní duely za sebou,“ měl radost Káčer.

Viktoriáni tak i čtvrté soutěžní utkání v sezoně vyhráli se stejným skóre. „Pokud každý zápas vyhrajeme 2:1, budeme rádi. Výsledkově je to super, ale herně je i nadále kam se posouvat. Budeme se snažit na tom pracovat co nejvíce, abychom každý duel zvládli vítězně,“ uzavřel Miro Káčer pozápasové ohlasy.

Fotogalerie