Volný prodej permanentek na nadcházející sezonu 2024/2025 je v plném proudu. Přinášíme veškeré potřebné informace.

Prožili jsme skvělou sezonu. Zapsali jsme v ní historickou účast ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy, dostali se do finále poháru a máme jistotu startu ve 3. předkole Evropské ligy pro nadcházející ročník. A to je další z mnoha důvodů, proč byste u toho rozhodně měli být i vy!

Koupit si permanentku NA FOTBAL a zažít zábavu s kamarády, s rodinou, mít jisté své místo na evropský fotbal, sledovat ten nejlepší ligový a naplno si užívat veškerý doprovodný program třeba v naší velké viktoriánské fanzóně. Důvodů, proč si pořídit permanentku NA FOTBAL! je spoustu. Není nad čím váhat. Zajisti si své místo ve velké viktoriánské rodině i ty. Jako bonus od nás dostaneš bohatý balíček benefitů od klubových partnerů.

„Čeká nás další porce výzev, nová sezona bude zase zajímavá, plná velkých zápasů a věřím, že i skvělé atmosféry, kterou viktoriáni v DOOSAN Areně vytvoří. Nákup permanentky bych určitě doporučil, jen s ní budete mít jistotu, že budete u všeho s námi,“ vyzývá fanoušky Pavel Šulc.

Tady se dozvíš veškeré informace, jak si pořídit permanentku na sezónu 2024/2025.

JAK LZE PERMANENTKU ZAKOUPIT

Zakoupit si je bude možné dvěma způsoby:

• ONLINE NA https://plzenskavstupenka.cz/cs/permanentky-fcvp-na-sezonu-2024-2025

Permanentky zakupované on-line je možné zaslat pouze poštou – nelze je vyzvednout osobně. Více v návodu, který naleznete ZDE

• PŘÍMO NA POKLADNÁCH DOOSAN ARENY

JAKÉ JSOU VARIANTY

Fanoušci si opět mohou vybrat ze dvou variant – STANDARD nebo EXTRA. První možnost vám zajistí vstup na celou základní část ligy (30 kol, 15 domácích zápasů), verze EXTRA obsahuje i kompletní nadstavbovou část.

JAKÉ ZÍSKÁM VÝHODY

Majitelé permanentních vstupenek jsou samozřejmě výrazně zvýhodněni v porovnání s ceníkem jednorázového vstupného a ušetří tak výraznou částku. Na každý zápas je vaše sedadlo nachystané, a tak se po celou sezonu nemusíte již o nic starat. Vždy máte přednostní právo nákupu na evropské zápasy a přidáváme i velmi bohatý benefitní program plný slev a výhod, například slevové vouchery do Klubovky či Viktoria shopu, kde mají permanentkáři i trvalou slevu.

• Vstup na každý domácí zápas FORTUNA:LIGY

• Vstup na každý domácí zápas MOL Cupu

• Předkupní právo a zvýhodněné vstupné na domácí zápasy evropských pohárů

• Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu

• Volný vstup na přátelské zápasy A-týmu a na zápasy B-týmu v ČFL

• Voucher na jednorázovou slevu 200 Kč ve viktoriánské restauraci Klubovka přímo na stadionu při útratě nad 600 Kč, dále pak stálá 10% sleva (obě slevy platí ve všední dny po 16. hodině a o víkendech po celý den, neplatí pro zápasový den) – www.fcvpklubovka.cz.

• Voucher na jednorázovou slevu 300 Kč ve Viktoria shopu při útratě nad 1000 Kč, dále pak stálá 10% sleva (voucher nelze kombinovat s dalšími vouchery a nevztahuje se na již zlevněné zboží)

• Řada dalších slev u partnerů klubu

• Permanentní vstupenku lze zcela nahrát i do mobilní aplikace FC Viktoria Plzeň. Ke stažení na Google Play a App store.

KOMPLETNÍ SEZNAM BENEFITŮ SI PROHLÉDNĚTE ZDE.

VYPLNĚNÍ FORMULÁŘE

Při nákupu permanentky je zapotřebí vyplnit krátký formulář, který si můžete dopředu stáhnout ZDE , a u pokladny odevzdat rovnou vyplněný, čímž lze výrazným způsobem urychlit a zjednodušit pořízení nové permanentky. Díky vyplnění budete moci naplno využívat celý benefitní program, dostávat newsletter s čerstvými informacemi, v den zápasu magazín Viktorián a snadněji vyřešit odcizení či ztrátu permanentky a klub na vás bude mít kontakt pro rychlé informování. Během ONLINE nákupu vyplníte formulář přímo během procesu nákupu.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

Oblíbený rodinný sektor H na hlavní tribuně, jehož partnerem je Hitrádio FM Plus, bude samozřejmě i nadále nabízet kromě skvělého výhledu na hrací plochu i doplňkový program pro děti. Playstationy, malování na obličej, fotbálek, fotostěnu či autogramiády viktoriánů pro vás připravujeme i na novou sezonu.

Permanentní vstupenky na rodinnou tribunu lze zakoupit pouze osobně na pokladnách, případně telefonicky skrze zákaznické centrum.

Kontakt: info@plzenskavstupenka.cz / 277 012 677 (pracovní dny 8:00–17:00).

PLATIT NA POKLADNÁCH LZE NÁSLEDUJÍCÍM ZPŮSOBEM

• hotově

• platební kartou

• benefitními poukázkami typu Pluxee, Edenred (Ticket benefits), Le Cheque Déjeuner (Uni šek) – pouze v tištěné podobě (není možné benefitní kartou)

Platit nelze ostatními benefitními poukázkami a za permanentky také nelze platit dárkovým poukazem z fanshopu.

CHYTRÁ PERMANENTKA

Díky spolupráci s Městem Plzeň a Plzeňskými městskými dopravními podniky bude permanentka opět chytrou permanentkou, která umožňuje unikátní propojení služeb a je plnohodnotnou obdobou elektronické peněženky Plzeňské karty. Fanoušci díky ní mohou zaplatit jednorázové jízdné v MHD, uhradit parkovné ve městě včetně parkovacích domů, zaplatit ve Viktoria shopu či u stánků s občerstvením uvnitř DOOSAN Areny. Vše rychle, bezhotovostně, pohodlně.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN

Pátek, 24. 5. 9:00 - 17:00

Sobota, 25. 5. 9:00 - 17:00

Neděle, 26. 5. 9:00 - 17:00

Od pondělí 27. 5. bude prodej probíhat ve Viktoria shopu.

CENÍK