V sobotu čeká Viktorii ligový šlágr v pražském Edenu proti Slavii. Na společném setkání kapitánů o utkání mluvil i LukᚠHejda který se těší i na velkou podporu viktoriánů!

„Těším se moc, tyhle zápasy miluju, protože je to první s druhým. Emoce k tomu patří a očekávám na hřišti tvrdý boj. Víme, že jsme v Edenu dlouho nevyhráli a rádi bychom to prolomili a odvezli si všechny body. Domácí prostředí hraje velkou roli, jak pro nás, tak pro Slavii, každý tým se cítí lépe doma. Ale jak jsem říkal, už je to dlouho a chceme to zlomit,“ říká kapitán Viktorie

„Jestli máme v hlavách, že jsme v Edenu dlouho nevyhráli a třepali se? To určitě ne. Každý zápas chceme vyhrát, ale musíme respektovat kvalitu Slavie. Teď se nám tam dlouhodobě nedaří, ale myslím si, že už je na čase, abychom tam něco urvali, a uděláme pro to maximum,“ tvrdí odhodlaně.

Kapitán Viktorie odpovídal i na otázku ohledně vyrovnanosti ligové tabulky. „To, že se na nás dotáhla Sparta, za to si můžeme maličko sami. Měli jsme možnost se v domácím zápase trochu odtrhnout, ale to se nepodařilo. Pro ligu je to samozřejmě zajímavé, dlouho to ve třech nebylo, takže uvidíme, jak se s tím všichni poperou, a doufejme, že my budeme ten šastnější tým,“ uvědomuje si a veškeré své myšlenky už směřuje k sobotnímu zápasu. 

„Musíme být odvážnější směrem dopředu, víme, že budeme čelit velké kvalitě, ale jestli nebudeme odvážní, tak se k nám to štěstí nepřikloní, takže určitě je cíl být odvážnější směrem dopředu,“ má jasno LukᚠHejda, který má i jednu výzvu směrem k viktoriánským fanouškům.

„Věřím, že jich na zápas dorazí co nejvíce a budou nás po celý zápas podporovat. Chtěl bych naše fanoušky požádat, aby se soustředili pouze na nᚠtým a neuchýlili se k nějakým nadávkám a urážkám soupeře, to ničemu nepomůže. Naopak nám pomohou, když poženou dopředu nás a ta pravá bitva se odehraje na hřišti," uzavírá LukᚠHejda.