Zima končí. Je tady Plzeňský jaro! Už v sobotu od 18:00 nás čeká v Doosan Areně první jarní duel proti Mladé Boleslavi. Viktoriáni, atmosféra už je na vás.

V sobotu to vypukne, už se nemůžete dočkat? „Už odpočítáváme poslední dny do startu. Připraveni jsme dobře, těšíme se. A atmosféra? Ta už je na vás,“ motivuje všechny viktoriány kapitán týmu LukᚠHejda. Počasí hlásí příznivých dvanáct stupňů, žádný sníh, žádný led, prostě Plzeňský jaro se vším všudy.

Pojďme si shrnout, na co všechno se v sobotu těšit.

NOVÁ VÝZVA – už to začíná. Viktorka je ve hře na třech frontách – v lize, domácím poháru i v osmifinále Evropské konferenční ligy. „Chceme ve všech soutěžích být úspěšní, jít do každého zápasu s tím, že chceme vyhrát. Výzva je to obrovská,“ má jasno záložník Pavel Šulc.

TRADIČNÍ OPORY – LukᚠHejda, LukᚠKalvach, Jan Kopic, TomᚠChorý a další borci, kteří mají viktoriánské srdce. Naše tradiční opory jsou na start Plzeňskýho jara náležitě nažhaveni. „Příprava byla hodně náročná, ale myslím, že nás perfektně nachystala. Teď máme ještě pár dnů na vyladění a v sobotu na to vletíme,“ říká Jan Kopic.

NOVÉ POSILY – LukᚠČerv, Matěj Valenta, Cheick Souaré. Nebo třeba i gólman Martin Jedlička, jenž se vrátil z hostování. Přijďte se podívat a podpořit nové tváře v našem dresu. Ukázat jim, jak skvěle se fandí v Doosan Areně. „Vždycky, když jsem tady hrál jako soupeř, byla tady fantastická atmosféra. Už se těším, až ji zažiju poprvé ve viktoriánském dresu, bude to pro mě pořádný motor,“ těší se LukᚠČerv.¨

ATMOSFÉRA JE NA VÁS – tým je připravený, Doosan Arena nachystaná. Zbývá třetí podstatná věc. Atmosféra. A ta už je na vás!

VÝHODNÉ BALÍČKY – až do sobotního utkání si můžete pořídit cenově zvýhodněný balíček na úvodní tři duely Plzeňskýho jara, tedy na Mladou Boleslav, Zlín i Spartu. Pořídíte je ZDE, tak neváhejte.

VZKAZ PRO PERMANENTKÁŘE – pro vás, naše nejvěrnější, je samozřejmě všechno nachystáno. Stačí vzít permanentku a vyrazit v sobotu na fotbal. „Přijďte všichni, na startu Plzeňskýho jara musíme být kompletní,“ vzkazuje LukᚠKalvach. A pokud například z důvodu nemoci nemůžete, lze vaše místo nabídnout prostřednictvím systému Nabídni své místo (ZDE) ostatním zájemcům. Věříme, že si ale start Plzeňskýho jara rozhodně nenecháte ujít.