Konečně je to tady! Po více než měsíční pauze vynucené druhou vlnou pandemií koronaviru se vracíme do bojů na fotbalových trávnících. A stejně jako v květnu nás v úvodní partii čeká třaskavý duel proti pražské Spartě.

Když se fotbal vracel na jaře po více než dvouměsíční nedobrovolné přestávce, viktoriáni rozjeli restart soutěže také proti Spartě. Před necelým půlrokem po výborném výkonu a gólech Lukáše Kalvacha a Jeana-Davida Beauguela vyloupili Letnou po výsledku 2:1. Tentokrát se však zápas odehraje v Doosan Areně.

Stejný soupeř, stejné podmínky – podobně jako na jaře, také utkání 7. kola FORTUNA:LIGY se bude muset obejít bez diváků za přísných hygienických podmínek. I přesto, že se nepotkáme na stadionu ve Štruncových sadech, věříme, že nás podpoříte alespoň na dálku!

„Na restart se velmi těšíme. Obzvl᚝ to, že hrajeme doma po delší pauze a ještě k tomu se Spartou. Věřím, že budeme kvalitně připraveni a vyhrajeme,“ říká Adrian Guža. „Pauza byla dlouhá. Celý rok je hodně specifický a jsme rádi za každé utkání. Navíc je to jeden z největších zápasů, které se u nás hrají. Hlavně si přejeme uhrát stejný výsledek jako v březnu,“ netají se David Limberský.

Šlágr české nejvyšší soutěže se odehraje v neděli od 18:15 a živě ho bude vysílat O2 TV Sport. Sledujte nás v průběhu celého dne také na webu a našich sociálních sítích, kde pro vás připravíme zajímavý materiál v podobě online magazínu Viktorián, stories ze stadionu a mnoho dalšího!