V neděli čeká Viktorku ligový duel s Baníkem Ostrava (15:00). Přijďte podpořit červenomodré barvy a připomenout si to památné odpoledne…Přinášíme pravidelný fanouškovský předzápasový servis.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 13:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front.

VSTUPENKY

Vstupenky na nedělní zápas jsou stále v prodeji ONLINE. Zakoupíte je v den zápasu i ve Viktoria shopu (od 9:00), 2,5 hodiny před zápasem se pak prodej přesune na pokladny.

VSTUPENKY NA EVROPU

Ve čtvrtek 10. srpna chceme udělat #dalsikrok na naší #cestadoevropy. Zápas s maltským klubem Gzira má výkop v 19:00 a vy si můžete vstupenky zakoupit již nyní online či právě v neděli při návštěvě Doosan Areny. Od 9:00 bude prodej probíhat ve Viktoria shopu, od 12:30 pak na Ticketpointu za severní věží stadionu. Prodej bude probíhat i po zápase.

Kompletní informace ke vstupenkám na čtvrtek naleznete ZDE.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený od 9:00. Zakoupit si můžete nové dresy, vycházkovou kolekci, nové kartičky či plakáty pro sezonu 2023/2024. Před utkáním i během něj budou k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici i na hlavní tribuně. 

Připravena pro vás bude i Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Můžete se vyfotit na nové fotostěně, s hosteskami soutěžit v kreslení a k dispozici bude i stánek s popcornem a malinovkou. Navíc budete moci před zápasem poměřit své síly na playstationu s naším esportovým hráčem Lukášem Pourem, alias T9 Lakym.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián bude v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

NOVÁ POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Tři vylosovaní fanoušci si opět o poločase zakopou o ceny přímo na branku v Doosan Areně.

Jak se do soutěže přihlásit?

Otevřete si před zápasem magazín Viktorián, na stránce k soutěži se přes QR kód jednoduše zaregistrujete (uvedením jména, čísla permanentky či umístěním vstupenky) a my během první půle vylosujeme tři soutěžící, které oznámí moderátoři cca ve 40. minutě utkání.

Kde seženu magazín Viktorián?

  • Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů
  • Ve 13:00 v den zápasu bude na webu FCVP
  • Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

Co v nedělním Viktoriánu naleznete?

Rozhovor s Robinem Hranáčem, zápasový playlist Lukáše Kalvacha, představení soupeře, historické okénko Pavla Hochmana a další porci novinek.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli bude od 13:00 oboustranně uzavřena.