První místo ve skupině Evropské konferenční ligy a přímý postup do jarního osmifinále máme v kapse. Teď naše pozornost opět směřuje k domácí soutěži, v níž v neděli od 15:00 v Doosan Areně hostíme Slovácko. A celé utkání je věnováno partnerským základním školám. Na co se můžete těšit?

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 13:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (14:25).

PRODEJ VSTUPENEK

Vstupenky na zápas jsou stále v prodeji ONLINE ZDE.

Zakoupíte je rovněž v den utkání od 9:00 ve Viktoria shopu, od 12:30 pak na pokladnách. V prodeji budou rovněž vstupenky na poslední domácí utkání UECL s Astanou.

OBRÁZKY OD DĚTÍ

Po celý zápasový den vás budou místo klasických fotek doprovázet portréty kreslené od dětí z partnerských základních škol (projekt Viktorka do škol). Uvidíte je samozřejmě i na velkoplošných obrazovkách.

SPEAKER JUNIOR

Právě vy jste svými hlasy vybrali v anketě speakra, který doprovodí Jiřího Poóra s Jiřím Pelnářem. Je jím třináctiletý Jára z 25. ZŠ. Přijďte jej podpořit!

INSTAGRAM

A to není všechno. V anketě o speakra sice nevyhrála, ale byla by škoda její hlasy nechat propadnout. A tak naše fanynka Ema z 34. ZŠ převezme v zápasový den nᚠInstagram a provede vás celým programem. Určitě doporučujeme sledovat.

SPECIÁLNÍ AKCE VE VIKTORIA SHOPU

Během neděle mají všechny děti možnost využít speciální slevy 20 % na školní potřeby, například box na sešity, svačinový box, pouzdro na tužky, vak na boty či aktovku. Vše ve viktoriánských barvách. Akce platí ve Viktoria shopu a na stáncích v Pallově ulici či na hlavní tribuně (nevztahuje se na eshop).

NOVÉ KELÍMKY

V prodeji na stáncích budou i zbrusu nové kelímky. Konkrétně patronů utkání pro školy Pavla Šulce s Robinem Hranáčem, nebo třeba Pavla Buchy.

VÝZVA SEKTORU P PRO DĚTI ZE ŠKOL

Vzhledem k tomu, že někteří z vás budou na stadionu poprvé, věříme, že se zapojíte do fandění a společně vytvoříme hráčům skvělou podporu.

Na výzvu fandí celý stadion je to i na vás! Užijte si zápas.

AUTOGRAMIÁDA JANA PALUSKY, PLAYSTATIONY A STÁNEK S HORKÝMI NÁPOJI

Na Rodinné tribuně Hitrádia FM Plus proběhne od 14:10 do 14:40 autogramiáda talentovaného Jana Palusky. Kromě toho si zde budete moci poměřit své síly ve hře FIFA na playstationu proti našemu esportovému hráči, zahrát si stolní fotbálek či soutěžit v kreslení.

Na rodinné tribuně budou ve speciálním stánku v prodeji i nealkoholické teplé nápoje či popcorn.

MLÁDEŽNÍK MĚSÍCE

O poločasové přestávce vyhlásíme vítěze tradiční soutěže mládežník měsíce. Pojďme společně zatleskat našim úspěšným hráčům a hráčkám.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu. Co v něm naleznete? Například dvojrozhovor Pavla Šulce s Robinem Hranáčem, speciální playlist pro děti či další novinky z klubu.

ZÓNA VZP

Před stadionem bude zóna pojišovny VZP, kde budou moci děti soutěžit třeba ve střelbě na malou branku.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Tři vylosovaní fanoušci si opět o poločase zakopou o ceny přímo na branku v Doosan Areně.

Jak se do soutěže přihlásit?

Otevřete si před zápasem magazín Viktorián, na stránce k soutěži se přes QR kód či odkaz jednoduše zaregistrujete (uvedením jména, čísla permanentky či umístěním vstupenky) a my během první půle vylosujeme tři soutěžící, které oznámí moderátoři cca ve 40. minutě utkání.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Ve 14:00 v den zápasu bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V neděli nebude uzavřena.